in ,

Marvel: In de komende twee jaar zes films en vier series

Marvel-baas Kevin Feige heeft in de nacht naar zondag zes films en vier series onthuld die de komende jaren Phase 4, oftewel ‘fase 4’ van het Marvel Cinematic Universe (MCU) inluiden, schrijft het Amerikaanse mediabedrijf IGN.

Zo krijgen we op 1 mei 2020 krijgen we namelijk de eerste “Black Widow” film te zien met Avengers-held Natalia Alianovna “Natasha” Romanov. Hier zitten we met smart op te wachten natuurlijk. Zij is echt gruwelijk!

Daarna moeten we een film kunnen zien van “The Eternals”. In The Eternals gaan “vrijwel onverslaanbare” superhelden strijden tegen vijandelijke tegenhangers, de ‘Deviants’. Ze hebben Angelina Jolie en Game of Thrones-ster Richard Madden hiervoor gestrikt. Deze kunnen we volgend jaar op 6 november verwachten.

In de herfst van 2020 moet televisieserie The Falcon and the Winter Soldier uitkomen. Liefhebbers van Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings moeten wachten tot 12 februari 2021.

In 2021 kunnen we ook de televisieserie “Loki” verwachten en de film WandaVision. Je weet wel, dit gaat natuurlijk over het leven van de Avengers-mutant Scarlet Witch. Het zal draaien rondom gebeurtenissen na The Avengers: End Game. Bazig….

Op 7 mei kunnen we eindelijk een vervolg verwachten op “Doctor Strange”. Acteur Benedict Cumberbatch is opnieuw gestrikt voor de hoofdrol! Daarnaast ook een nieuwe Thor film genaamd “Thor: Love and Thunder”.

In de zomer van het zelfde jaar kunnen wij de eerste animatieserie van Marvel ‘What If…?’ verwachten. Een groot deel van de cast uit eerdere succesvolle superheldenfilms neemt deel aan de serie.

Daarnaast komt er ook een televisieserie over over Avengers-held Hawkeye, de eerste afleveringen zijn te zien in de herfst van 2021.

De filmmaatschappij bevestigde voor het eerst dat er een televisieserie komt over Avengers-held Hawkeye (Francis “Clint” Barton), de eerste afleveringen zijn te zien in de herfst van 2021 op het streamingskanaal van Disney.

Daarnaast zijn er ook nieuwe “Guardians of the Galaxy” en “Captain Marvel” films bevestigt. En er komt ook een nieuwe “Blade” uit over de vampierjager.

De laatste film die Feige aankondigde heeft Blade als titel, gebaseerd op de gelijknamige stripserie uit 1973. In 1998, 2002 en 2004 kwamen er ook al films In 2006 volgde een televisieserie.

Tevens wordt er gewerkt aan een productie rondom “the Fantastic Four”. Alle drie de films moeten uiteindelijk deelnemen aan Phase 4, maar wanneer ze klaar zijn is nog niet bekend.

Bron: NUWakker worden: “We worden aan alle kanten genaaid door die 1%”

Inchomar Balentien, bekende uit de Urban scene omgekomen door vuurwapengeweld