in

Martin Kok ontsnapt aan bom onder auto

Misdaadjournalist en voormalig crimineel Martin Kok zou op een dodenlijst staan. Hij zou een paar dagen van tevoren door de politie zijn gewaarschuwd daarvoor. Op de Amsteldijk-Noord in Amstelveen werd mogelijk een explosief onder zijn auto gevonden. Dat gebeurde gisteren.

“Bommetje, magneetje, lampje dat brandde, ze zagen meteen dat het een bom was”, zegt Martin Kok tegen AT5. “Maar ze wisten het al van tevoren, want we moesten de zaak ontruimen. Ik was eten met een paar lekkere wijven in het Kalfje en toen we er uit liepen zag ik ook een bom onder mijn auto.”
Kok is de eigenaar van de misdaadwebsite Vlinderscrime.nl. Criminelen zouden het op Kok voorzien hebben. Hij werd door de politie gewaarschuwd over het feit dat hij op een dodenlijst zou staan. De artikelen over de liquidaties in de 26Koper-zaak moest hij van de website halen.
De politie liet de Explosieven Opruimingsdienst van defensie komen. De EOD onderzocht het mogelijke explosief met een speciale robot. Kok bleef er zelf heel kalm onder. Hij ging nog even ‘lekker zuipen en naar de hoeren snoeren’.
Het onderzoek van de politie is gaande. Een woordvoerder gaf vanmorgen aan dat het object onschadelijk is gemaakt door middel van een waterstraal. Het is nog onduidelijk of het daadwerkelijk om een explosief gaat.
Martin Kok is vaker doelwit geweest. Zijn huis en auto werden eerder beschoten. De daders van die aanslag zijn opgepakt en veroordeeld tot één en anderhalf jaar gevangenisstraf.


Bron: CrimeDocsNLInsane: Gast maakt homemade 200W LASER BAZOOKA!!!!!

Drake en Rihanna hebben open relatie, niet serieus dus maar wel sex