in

Mario Balotelli doneert 50 % van salaris aan kinderen in Afrika

Mario-Balotelli-at-Melwood-on-August-25

Mario Balotelli is een apart figuur in de voetbalwereld. De media neemt hem ook niet echt serieus omdat hij ‘anders’ is.

Balotelli speelt momenteel voetbal bij Liverpool en is de eerste donkere persoon die speelde voor het nationale elftal van Italië. Er zijn geruchten die rondgaan waaruit bekend is geworden dat Balotelli misschien weggaat bij Liverpool omdat de club denkt dat hij niet geschikt is om te blijven. Het past niet zo goed bij elkaar wordt er gezegd.

Mensen mogen zeggen wat ze willen over Balotelli maar hij doneert wel 50% van zijn salaris aan kinderen in Afrika ten behoeve van hun ontwikkeling en vooruitgang. Zo liet Balotelli ooit een school bouwen in het zuiden van Sudan.

“I am a naturalised italian, but I`m from Ghana. I was abandoned by my parents and adopted by two angels. I suffer with racism every day. I am the first black to wear the jersey of Italy. I`m not angry, but my life experiences make me act differently from other people. Then, try to learn more before you criticise me!”.Waarschuwing: Wacht met nieuwe Apple-update!

Anderson Silva wil knokken met Conor McGregor