in

Manny Pacquiao heeft zijn eigen cryptocurrency gelanceerd

Het was niet zo lang geleden dat enkele van ‘s werelds populairste cryptocurrencies in waarde zakten. Ze beleven niet alleen een heropleving op dit moment, ze worden ook gelanceerd door beroemdheden.

In een poging om het beste uit zijn wereldwijde reputatie te halen, creëert bokser Manny Pacquiao zijn eigen virtuele geld waarmee fans zijn merchandise kunnen kopen en met hem kunnen communiceren via sociale media.

-Fans kunnen bieden op een gesigneerde handschoen van Manny Pacquiao of op een exclusieve VIP-boksstoel voor een bokswedstrijd met behulp van PAC-tokens.
-Fans kunnen Pac tokens doneren aan de verschillende filantropische missies van Manny Pacquiao.
-En wat deze met blockchain of tokens te maken hebben, geen idee. Maar Manny Pacquiao deelt zijn persoonlijke succesverhalen, en stuurt fans gepersonaliseerde video’s.

De munten van de 40-jarige WBA weltergewicht Super Champion zullen bekend staan als ‘Pac’-tokens. De crypto is genoteerd op de Global Crypto Offers Exchange (GCOX) van Singapore.

Pacquiao promootte zijn nieuwe valuta tijdens een gratis concert in de Filippijnse hoofdstad Manilla, waar hij liedjes zong van zijn populaire album. Naast een succesvolle sportman, muzikant en cryptoliefhebber, is hij ook een senator in zijn thuisland.Bizar: Bejaarde vrouw vermoord door haar eigen Haan

Psychopaat: 23-jarige pedofiel uit NL wilde kind ontvoeren voor sex en sadisme