in

Manny Pacquiao: Als Floyd Mayweather niet wilt, vecht ik wel met Conor McGregor, kom maar op!

conor-mcgregor-picks-mayweather-pacquiao

De 38-jarige Manny Pacquiao zegt dat hij wel een potje wil boksen met McGregor als Mayweather dat niet wilt, geen enkel probleem.

Volgens Fox Sports zei Manny: “In boxing? In boxing [I would fight McGregor] but not in the UFC, just boxing. I didn’t see footage of Conor sparring. But if we are talking about Conor McGregor and boxing, it’s different. Boxing is different than MMA.”

Manny Pacquiao, die momenteel senator van de Filipijnen is, is eigenlijk al met pensioen maar voor een gevecht met McGregor wil hij wel zijn handschoenen weer aantrekken om te laten zien dat hij het nog helemaal in zich heeft.

Floyd heeft het aanbod van Dana White van 25 miljoen en een split van de pay per view inkomsten afgeslagen met ‘je bent een fucking comedian’.

Dit is natuurlijk weer een boost want nu komt er druk op Floyd en staan er nu potentieel miljoenen op het spel die Manny mogelijk in zijn zak kan steken. We hebben het hier tenslotte wel over 25 miljoen straight up, sponsor inkomsten en een percentage van de Pay per View inkomsten.

Al met al toch wel een kleine 50 tot 100 miljoen.0

Kempi is NSFW bezig geweest en krijgt kritiek om 18+ beelden op Instagram

Drake zet Melkweg op z’n kop als hij op podium springt bij Rae Sremmurd