in

Mannen: Onderzoek wijst uit dat een Porsche de ultieme Chick Magnet is

We hebben vandaag weer een toffe onderzoek voor jullie en het is er eentje die over twee levensbehoeftes gaat die blijkbaar hand in hand gaan. Sex en auto’s.

Het betreft een onderzoek van een online sexgemeenschap van het Duitse JOYclub. Ze hebben deze onderzoek gedaan om voor eens en voor altijd te achterhalen of er een verband is tussen iemands type auto en diens sexleven. De resultaten moesten ook laten blijken welke auto het nou werkelijk is waar je de meeste pussy mee vangt. Schandalige shit whahaha. Het is wat het is blijkbaar….

Ze deden dit middels een enquête onder 5000 van hun leden.

Om een lang verhaal kort te maken, met een caddy of pick-up ga je gewoon niet halen. Met je hooptie ga je dus niet scoren want het blijkt dat 65,5% van de Porsche bestuurders helemaal niks te klagen heeft over hun sexleven. Mercedes en Volvo maken de top drie compleet.

Mercedes eigenaren doen het dus ook wel goed maar zijn minder tevreden over hun sexleven dan automobilisten met een dikke Porsche onder hun reet.

Mensen met een Seat of Skoda zijn over het algemeen zelfs gewoon depressief te noemen volgens het onderzoek. 73% van de MINI eigenaren voert wekelijks een APK’tje bij zichzelf uit. Go figure…

Dus daar heb je het. Dikke auto onder je reet zorgt dat je meer kans hebt op een spectaculair sexleven. Wat een nare gewaarwording eigenlijk.Gisteren heeft Nederlands eerste Peaky Blinders-bar haar deuren geopend

Ladies: Waarom je het helemaal prima vindt dat mensen denken dat je een Bitch bent