in

Management Ronnie Flex geeft Shownieuws wind van voren voor verspreiden van Fakenews

Het management van Ronnie Flex heeft de redactie van Shownieuws de wind van voren gegeven. Dat blijkt uit een nieuwe Instagram post van Ronnie zelf.

Het zou gaan over het feit dat Shownieuws bekend maakte dat Ronnie voor de tweede keer vader zou worden en dat van een andere vrouw namelijk Nikki Ros van EOTB. Ronnie geeft in een emotionele post aan op Instagram dat hij zwaar teleurgesteld is en dat zijn familie erg is geschrokken van dit nieuws.

Het management van Ronnie heeft aan shownieuws laten blijken dat ze teleurgesteld zijn om het feit dat ze fakenews over Ronnie hebben lopen verspreiden.

View this post on Instagram

Sinds jullie zo snel waren om het nieuws te droppen van mijn nieuwe baby die opkomst zou zijn.. vind ik dat ik wel het recht heb om dit te droppen.. Aan het eind van de dag wist ik dat het niet zo was en daarom reageerde ik ook niet tot nauwelijks… maar aan de andere kant was het wel een schok voor mijn familie & vrienden.. en vooral wat ik het belangrijkste vind voor de moeder van mijn pasgeboren kind (en indirect ook kind eigenlijk).. alsof we die stress kunnen gebruiken juist nadat we het zo goed en voorbeeldig doen met het co-ouderschap.. dat vond ik niet zo nice en daar had best wel over nagedacht mogen worden vantevoren.. want we zijn tenslot allemaal gewoon maar mensen.. ik zou het op prijs stellen als jullie mijn naam zo veel mogelijk proberen te zuiveren en dat jullie dit item gaan doen vind ik al echt een mooie start.. no hard feelings verder, its all about tha love, en ik wens alle betrokken dan ook alleen het beste… (inclusief Nikki ros & de hele show nieuws redactie)❤️ – Ronell Langston Plasschaert (27) #koekjevaneigendeeg

A post shared by Nori ?? (@ronnieflex010) onMan probeerde op geniale wijze zijn Megane te verkopen op Marktplaats

Justin Bieber heeft Tom Cruise uitgedaagd voor een UFC kooigevecht