in

Man ziet een kind hangen van balkon en klimt als spider man het gebouw op

Mamoudou Gassama, een immigrant uit Mali is op weg naar een café om een voetbal wedstrijd te kijken als hij opeens een kind van een balkon ziet hangen. Hij twijfelt geen moment en klimt in minder dan 30 seconden, 4 verdiepingen omhoog om het kind te redden. Mensen noemen hem nu Spider-Man.

Mamoudou komt oorspronkelijk uit Mali en was pas een paar maanden in Frankrijk. De 22-jarige man mag door zijn daad de Franse president Macron ontmoeten. Hij ontvangt een medaille voor moed en krijgt een baan aangeboden bij de Franse brandweer. Ook krijgt hij deze week een Frans paspoort en is hij officieel Fransman.

Bekijk de video hieronder.

Het 4-jarige kindje was alleen thuis op het moment dat het gebeurde en zoals je ziet kan zijn buurman er net niet bij. In een interview na het incident vertelt Mamoudou dat hij pas besefte wat hij gedaan had toen hij boven was.

“I felt afraid when I saved the child. When we went into the living room, I started to shake, I could hardly stand up, I had to sit down.”

Ze zijn er allebei goed vanaf gekomen, het kindje is ongedeerd en Mamoudou heeft alleen een paar schrammetjes over gehouden aan zijn Spider-man actie.Een 30-Jarige vrouw zit al 14 jaar vast voor een moord die ze pleegde toen ze 16 was

Puur genieten: Just Tattoo Of Us