in

Man zakt 27 keer voor theorie-examen, betaalt dubbelganger £ 500 om examen te doen

Een man uit Gloucester ging tot het uiterste na 27 keer te zijn gezakt voor zijn theorie-examen. Hij betaalde een imitator £ 500 om het voor hem te doen.

Niet slagen voor je theorie-examen kan altijd ontmoedigend en frustrerend zijn, vooral als je 27 keer bent gezakt. Wat een teleurstelling.

De 31-jarige Sujon Miah was natuurlijk de wanhoop nabij of al RUIM voorbij want 27 keer… bruh. Je moet je dan afvragen of autorijden dan überhaupt iets is voor je?

Maar goed, het geheel is mislukt omdat zijn dubbelganger werd gepakt en zodoende moest Miah voorkomen bij de rechter voor fraude. Dit gebeurde allemaal in november van 2018. In de verhoorkamer gaf de 31-jarige toe dat hij £ 500 had betaald aan iemand anders om de examen voor hem af te leggen.

Het bleek ook dat hij, ondanks de eerste keer verijdeld te zijn, zijn plot eerder dit jaar opnieuw had uitgevoerd. SMFH… haha.

De tweede nabootser slaagde erin onopgemerkt te blijven en was geslaagd voor de examen, wat betekent dat Miah eindelijk het theoriegedeelte van zijn rijbewijs had gefixed. De examen werd echter later ingetrokken toen de waarheid rond zijn shenanigans bekend werden.

Miah pleitte schuldig en werd voor twee zaken m.b.t. fraude veroordeeld. Hij kreeg 14 maanden celstraf, 2 jaar rijontzegging en moest een boete van £ 400 betalen.Kijken: Man probeert vuurpijl af te steken met zijn reet maar gaat super bad

Man sterft door 50 gekookte eieren te willen eten voor een domme weddenschap