in

Man vraagt vriendin ten huwelijk door ring om de speen van koe te doen

Een man heeft op een hele aparte manier zijn vriendin ten huwelijk gevraagd. Het zou gaan om een boer en het geheel werd gedeeld in de FB groep “That’s It, I’m Ring Shaming: The Wreckoning“.

De mensen in deze groep reageerden ook een beetje verontwaardigd op het geheel. Vooral de vrouwen en we kunnen ze eigenlijk geen ongelijk geven LMFAO!

Is toch totaal niet charmant of romantisch dit? Wij zijn van mening dat je niet altijd je werk hoeft te combineren met je privé. Toch?

Wij vragen ons ook echt af hoe dik de vinger van die vrouw nu is gezien de ring gewoon past op de tepel van een koe. Hopelijk gaat het hier om een verstelbare ring. Die koe zou ook wel zoiets hebben van…. “kill, wat ben je toch in godsnaam aan het doen nu?

Zie hieronder een aantal reacties van personen uit de groep:

Shaming the ring and the whole photoshoot, The person is a farmer. Still doesn’t excuse his bad taste. And is this considered a nipple ring? Also, the band is thicker than the center stone.
If my eyeballs are forced to suffer through this nonsense I’m dragging everyone down with me.

Oh my god. How big is your finger that you can fit your ring on a teat? And boy, there are so many better ways to show off you’re in dairy.

This is the worst thing I’ve ever seen in my whole life ever and I’ve watched Friends six times.Kids poepen in zwembaden in Spanje als onderdeel van nieuwe ‘Viral Trend’

In de “Ivanhoe Duffle Bag” kan je 48 blikjes bier kwijt om koel te bewaren!