in

Man vraag via chat aan Nederlandse Urban zanger of hij wilt pissen in zijn bier omdat hij zijn held is

pissen-in-bier

Toen de Nederlandse Urban zanger ‘Brandon’ Romeo Galmo zijn berichtverzoeken op FB aan het doorspitten was gaf hij antwoord op een bericht van een ene Erwin.

Het begint als een normaal gesprek met ‘moet jij nog ergens optreden’ waarop Brandon antwoord met ja, morgen daar en over een tijdje daar en daar. Vervolgens vraagt Erwin of Brandon ook bier neemt tijdens het optreden. Brandon reageert vervolgens normaal en zegt; Ja, na het optreden wellicht eentje of heel misschien eentje daarvoor’.

Nu komt het bizarre van het geheel. Die viespeuk van een Erwin zegt vervolgens, Ow vet! Kan je daarna dan ook effe in mijn bier pissen? Brandon antwoordt met; Pissen?

Ja man je bent mijn held wil graag jou pis ook door mijn bier als dat kan (< fakking DOODLACHEN dit haha!)

capture1

Brandon heeft Erwin inmiddels geblokt en foto’s van hem geplaatst bij zijn bericht op Facebook. Zijn uiterlijk past 100% bij zijn vraag LMFAO!

Of Erwin nu serieus is of niet, wat overigens weird AF zou zijn, ik piste bijna zelf in me broek van het lachen toen ik dit tegenkwam op Facebook zojuist! Als je Brandon nog niet kent kun je hier bovenaan een track beluisteren van Convex Kafka – Hoger dan (ft. Logisch & Brandon) + Lyrics!Politie-inval bij Boef: “Politie trapte mijn deur in”

NSFW: Mannen worden afgetrokken tijdens karaoke spel in Japanse game show 2