in

Man voor de rechter vanwege verkrachting met frisdrankfles

Een 33-jarige man uit Amsterdam wordt ervan verdacht dat hij afgelopen maart zijn vriendin uit Overdinkel bruut verkrachtte en mishandelde. Hij zou bij verschillende lichaamsopeningen van de vrouw een frisdrankfles naar binnen hebben geduwd.

Dat bleek tijdens een voorbereidende rechtszitting voor de rechtbank in Almelo. De verdachte wordt binnenkort voor observatie opgenomen in het Pieter Baan Centrum.

De officier van justitie verklaard dat hij haar niet alleen geslagen en geschopt zou hebben. Ook zou hij frisdrankflesjes in alle mogelijke openingen hebben gedrukt. Volgens de man zelf is alles met toestemming gegaan omdat ze wel eens aan SM deden.

Je vraag jezelf dan af als je dit leest of je hier op enige manier dan plezier aan kan beleven? Wij kunnen ons hier niks bij voorstellen namelijk…

SM is echt een kunst wat je onder de knie moet hebben. Het is niet alleen maar grof geweld gebruiken, slaan en vastbinden. En al helemaal niet gaan schoppen. Daar is niks seksueels aan. Gaat nergens over dit.

Mensen kijken teveel vage pornofilmpjes tegenwoordig op die Tube kanalen die niet het volledige filmpje laten zien maar een verkorte versie. SM vergt namelijk een hele opbouwstrategie waarbij je rustig begint en momenten van pain relief aanhoudt waarbij communicatie en safe words key zijn. Daarnaast wat het vastbinden betreft, wat eigenlijk bondage wordt genoemd. Dat is gewoon echt een Japanse kunstvorm te noemen. Daar gaat heel veel onderzoek en oefening aan vooraf voordat je dat goed onder de knie hebt en dat kan bijvoegen aan je SM avontuurtjes.

Ik heb vannacht SM gehad met me vriendin, heb haar handen vastgebonden met ducktape, haar geblinddoekt, geslagen met een slipper op haar kont en een flesje cola in haar spleet gedrukt“.

SMFH, hier kan je echt niet mee aan komen zetten aan deze kant, achterlijk gedoe.

Maar goed, waar waren we gebleven…

Dit is wat de advocaat van de verdachte meldt over de zaak:

“Mijn cliënt wordt afgeschilderd als een monster, maar uit WhatsApp-berichten blijkt dat hij het zielig vindt als ze pijn heeft.”

De verdachte bekende wel dat hij een limonadeflesje met geweld in de keelopening van het slachtoffer duwde. “Ik was boos omdat ik vermoedde dat ze vreemd ging met een ander.”

Het OM is nu sporenonderzoek aan het verrichten op een cassisfles. In september gaat de rechtbank verder met de strafzaak tegen de Amsterdammer.

Wij houden jullie op de hoogte hiervan.

Bron: RTV OOSTInstagram, Facebook & Whatsapp ervaren al de hele middag storing

Rapper Sjors heeft een nieuw woordje geleerd tijdens clipshoot – “diligeren”