in

Man verkleed als Piloot probeerde voor te dringen en First Class te vliegen

Een oplichter is gearresteerd op een luchthaven in India nadat hij zich voordeed als een Lufthansa-piloot in volledig uniform om frist class te vliegen en niet in rij hoeven te staan om te boarden.

De 48-jarige Rajan Mahbubani, uit Delhi, werd gesnapt terwijl hij probeerde voor te dringen tijdens het instappen voor een vlucht op de luchthaven Indira Gandhi terwijl hij zich voordeed als een freaking piloot. Catch me if you can bruh …

Lange wachtrijen en tijden op de luchthaven kan lastig als de tering zijn, maar om je vervolgens als piloot te verkleden om voor te dringen is wel next level brutaal. Ik ga stukkk…

Hoe dan ook, de heer Mahbubani werd aangehouden door de Central Industrial Security Force (CISF) bij de gate, waar hij maandagmiddag probeerde aan boord te gaan van Air Asia-vlucht I5-579 naar Kolkata.

De Chief Security Officer van Lufthansa vertelde The Hindustan Times dat ze een ‘verdachte passagier hadden aangehouden die gekleed was als piloot van Lufthansa.

“The man was in possession of a fake ID card of Lufthansa Airlines captain, and he used it to get privilege at airports.

“The passenger disclosed that he used to shoot YouTube videos on aviation and had obtained the Lufthansa fake ID card in Bangkok.”

Na zijn arrestatie gaf de heer Mahbubani toe dat hij het gewoon leuk vindt om zich te verkleden in pakken van verschillende beroepen, en hij liet hen zelfs zijn TikTok-account zien waarop zijn verschillende outfits te zien zijn.

Nice try mate, nice try. Better luck next time!Volwassen Duitse Herder met Zeldzame Aandoening ziet er nog steeds uit als Puppy

Kijken: Agent Tackelt tiener met Geamputeerde Armen en Benen