in

Man verbouwt zijn gezicht om ex te daten die hem dumpte

Een man uit New Jersey is wel heel erg ver gegaan om zijn ex-vriendin terug te winnen. Volgens website World New Daily Report zou hij 37 plastische chirurgie-operaties hebben ondergaan en zijn naam hebben veranderd om vervolgens zijn ex weer te kunnen daten.

De 48-jarige man genaamd James Mack uit Camden moest voor 6 maanden de lik in omdat hij zijn ex, Sarah Lopez, lastig zou hebben gevallen. Nadat hij vrij kwam kreeg hij er nog een contactverbod overheen dus beraamde hij een plannetje die zo twisted is dat het eng genoemd kan worden. Wat een obsessie…

Sarah vertelt: “I just saw a handsome guy who had exactly the same tastes as me in terms of music, movies, food… everything. It seemed like a match made in heaven, a gift from life to compensate for all I had endured.”

Ze hadden het een aantal weken super geweldig met elkaar totdat de vrouw nattigheid begon te voelen: het duurde 5 weken totdat ze het doorhad.

“I sometimes thought he knew too many things about me, my family and my friends. Then this morning, he accidentally made a comment about when we first dated, and I realized who he really was.”

Hij viel op een gegeven moment door de mand. De politie werd gebeld en hij ging er vandoor. Een half uurtje later werd hij in de kraag gevat en nu staat er een gevangenisstraf van 3 jaar boven zijn hoofd met meerdere boetes met een totaalwaarde van maar liefst 10 duizend dollar.

Wat een engnek….Ladies: er komt een Victoria’s Secret winkel in Nederland

Kijken: oma (94) dropt een hele onverwachte verjaardagswens en gaat viral