in

Man trekt broek naar beneden om penis van 25cm te tonen nadat hij beschuldigd werd van winkeldiefstal

Een man heeft onthuld dat hij zijn broek naar beneden heeft getrokken om zijn onschuld te bewijzen nadat hij werd beschuldigd van winkeldiefstal en daarbij zijn lul van 25 centimeter tevoorschijn toverde.

Steve Whitehurst, 47, was afgelopen zondag (22 september) aan het winkelen met zijn partner Mandy Shenton (46) en achttien maanden oude kleinzoon toen het drama zich voltrok.

Na het betalen van £ 390 aan de kassa voor een paar T-shirts en een nieuwe tas, beweert de 47-jarige dat hij door de winkelmanager werd verhinderd het filiaal te verlaten. De manager beschuldigde hem van het smokkelen van meer items in zijn broek. Lol….

Steve, een raammonteur uit Sneyd Green, zei dat hij ‘helemaal verbijsterd was’ dat hij werd beschuldigd van winkeldiefstal en dacht dat medewerkers eerst een grapje maakten vanwege, je weet wel.

Het was echter geen grap en de 47-jarige beweert dat hij ongeveer 30 minuten in de winkel werd gehouden. Ook nadat hij zijn lul uit zijn broek had geslingerd om zijn onschuld te bewijzen.

Hij vertelde het volgende aan The Sun:

The manager started arguing with me. She wouldn’t let it go. I just kept telling her that it was my penis.

Eventually I dropped my trousers in front of everyone and just stood there in my boxer shorts and said, ‘See, I’ve got nothing to hide’. But that didn’t satisfy her. She kept saying, ‘What’s that bulge?’

De monteur beweert dat hij vervolgens met een mannelijke bewaker een kleedkamer is ingegaan om te bewijzen dat hij daar beneden niets anders verstopte dan een dikke lul.

Steve, die het uitstapje de ‘gekste ervaring van mijn leven’ noemde, heeft sindsdien een klacht ingediend bij het bedrijf, dat eigendom is van JD Sports. Zijn partner Mandy zei dat wat ze Steve aandeden ‘vernederend’ en ‘walgelijk’ was.

Getuigen van het incident benadrukten echter dat werknemers Steve nooit hebben gevraagd zichzelf bloot te stellen en beschuldigen hem verder van agressief gedrag.

He was picking up and dropping a lot of items. They found a missing electronic tag in a jacket he tried on and then spotted a big bulge in his pants. When they cornered him he became very abusive.
He then dropped his trousers, but the bulge was much smaller than staff remembered it. No one ever asked him to go to a cubicle to reveal himself — he did that of his own volition.

De 47-jarige herinnert zich de dingen echter helemaal anders en vertelde aan StokeonTrentLive dat hij ‘pas in de afgelopen vijf minuten [zijn] geduld verloor’ – hoewel hij wel toegeeft dat hij de manager een bitch heeft genoemd omdat hij ‘zo gefrustreerd’ was.

Steve heeft gezworen nooit meer terug te keren naar de winkel, nadat hij eiste dat hij zijn £ 390 terugkreeg die hij die dag had uitgegeven.Rookruimtes in de horeca zijn dus definitief verboden nu

Moeder laat haar zonen bleekmiddel drinken om ‘hun autisme te genezen’