in

Man superlijmt de vagina van zijn vrouw dicht nadat ze vreemdging met 4 andere mannen

Dennis Mumo uit Kitui in Zuid-Kenia bekende zijn ziekmakende misdaden aan de politie en beweerde dat hij het deed om zijn huwelijk te redden nadat hij had vernomen dat zijn vrouw meerdere keren vreemd was gegaan.

Hij kwam achter het geheel nadat hij de DM’s van zijn vrouw op social media had gelezen.

Wanneer hij de stad voor zaken verliet, achterhaalde Mumo dat zijn vrouw vreemdging met andere mannen. Voordat hij op zakenreis ging naar Rwanda heeft de man vervolgens de vagina van zijn vrouw dicht gelijmd met superlijm.

via GIPHY

Na deze ziekmakende aanval bleef zijn vrouw met ondragelijk pijn achter en had dringend medische hulp nodig. Mumo werd gearresteerd door de politie.

Hij bekende het incident en beweerde dat hij het had gedaan om zijn huwelijk te redden.

Mumo vertelde officieren dat hij bewijs had dat zijn vrouw affaires had met ten minste vier verschillende mannen nadat hij haar verzonden en ontvangen berichten had bekeken.

Hij zei dat hij zelfs een naaktfoto van zijn vrouw zag die naar een man was gestuurd met de boodschap: “Next week will be fire!”

via GIPHY

Volgens verschillende rapporten uit Kenia zal Mumo verschijnen voor een rechtbank waar hij naar verluidt wordt beschuldigd van huiselijk geweld.

Hij wordt beschuldigd van huiselijk geweld met mishandeling en beschadiging van de voortplantingsorganen van zijn vrouw.

Zijn vrouw zal ook voor de rechtbank verschijnen om te worden aangeklaagd wegens overspel.

Mumo’s advocaat eist dat zijn vrouw 100 zweepslagen krijgt voor haar vermeende misdaden, en beweert dat dit verdere “misverstanden” tussen het paar zal voorkomen.

Bron: Daily Star UKKijken: wat zou jij doen als je vriendin dit deed vannacht? Creepy AF bruh…

Ladies: we hebben de perfecte kapstok gevonden voor jullie!