in

Man sterft door 50 gekookte eieren te willen eten voor een domme weddenschap

Een 42-jarige man in de Indiase staat Uttar Pradesh verloor zijn leven toen hij 50 gekookte eieren in één keer probeerde te eten, als onderdeel van een domme weddenschap die hij met een vriend maakte.

Op maandag 3 november gingen Subhash Yadav, 42, en een vriend zitten om een hapje te eten op de Bibiganj-markt in het Jaunpur-district.
Op een gegeven moment begon het paar ruzie te maken en toen hun conflict escaleerde, wedde Yadav met zijn vriend voor 2.000 roepies (ongeveer 25 euro) dat het hem zou lukken om 50 gekookte eieren te eten in één zitting.

Is natuurlijk altijd beter dan met elkaar op de vuist te gaan. Gewoon een ouderwetse battle weddenschap om de vrede te bewaren. Tenzij het je leven kost en je de pijp uitgaat. Dat is natuurlijk never de bedoeling maar goed….

Zijn vriend accepteerde de weddenschap, dus kochten ze 50 eieren en Yadav ging ze één voor één naar binnenwerken. Alles ging goed en vlot maar toen hij het 42e ei in zijn mond stak, viel hij plotseling bewusteloos neer op de grond. He almost made it…

Gealarmeerde buren en omstanders haastten Subhash Yadav naar een districtsziekenhuis, maar ondanks de beste inspanningen van artsen om hem terug te brengen, werd hij nooit meer wakker en werd hij uiteindelijk voor dood verklaard. De exacte doodsoorzaak is niet bekendgemaakt, maar artsen schrijven het toe aan te veel eten.

De beste man heeft zich letterlijk dood gevreten voor een domme weddenschap van 25 euro…Man zakt 27 keer voor theorie-examen, betaalt dubbelganger £ 500 om examen te doen

Kijken: Vrouw spuit moedermelk in menigte uit haar tetten tijdens een rave