in

Man steekt vrouw in nek nadat hij haar had verteld dat hij ‘een cadeau’ voor haar had

Een man is onlangs veroordeeld voor poging tot moord omdat hij zijn vrouw op een hele brute wijze in haar nek had gestoken met een mes. Bizar verhaal ook omdat hij meende een cadeau te hebben voor haar voordat hij de daad pleegde…

Shaun May (34) legde een theedoek over de ogen van zijn vrouw Laura voordat hij haar vroeg te raden wat het ‘cadeau’ zou kunnen zijn.

Terwijl ze daar lag, begon hij af te tellen vanaf 10, terwijl hij rondliep en nog wat dingen aan het mompelen was. Hij lanceerde vervolgens brute aanval waarbij hij haar zo hard tussen haar schouder en nek stak dat het handvat van het mes brak. Dat meldt de Mirror op hun website.

Shaun verscheen vorige week voor de rechter waar hij de aanval toegaf maar een poging tot moord ontkende. Zijn vrouw zei dat het echtpaar ‘echt van elkaar hield’ en al zes jaar gelukkig samen zijn geweest. Het kwam voor haar aan als een totale verrassing.

Shaun & Laura May credit: Facebook

Op de dag van de aanval was Shaun rond 5 uur opgestaan nadat hij had gezegd dat hij een geluid had gehoord. Hij kwam vervolgens terug naar bed om sex te hebben met zijn vrouw, waarna Shaun tegen zijn vrouw zei: “I’ve got a present for you. Would you like it?

Zijn vrouw Laura antwoordde met: “I said yes and he told me to close my eyes, which I did.”

“He told me to lay on my back, which I did and he placed something over my eyes. I thought it was a tea towel.”

Hij liep toen rond door de kamer terwijl hij aftelde, maar Laura zei dat hij nooit bij nul kwam en ze ongeduldig begon te raken.

“I said to him, ‘This had better be a puppy’, because we had talked about having one, but he said, ‘It’s not a puppy’.

“Then it was just silent, and I suddenly felt a pressure on my shoulder. I thought an animal had been thrown on me, something was clawing at me.

“I was screaming ‘I can’t get it off, I can’t get it off’. I must have reached up there at some point and realised there was nothing there, no animal. But there was something rectangular in there. I thought it was a clamp or some kind of Halloween prop because I could feel blood trickling down.

“I shouted, ‘This isn’t real’. He said to me, ‘This is real’. He sounded so calm.”

Shaun & Laura May credit: Facebook

Laura zei dat ze rechtop ging zitten en naar de wond keek en haar man vervolgens twee messen zag vasthouden en dreigde zichzelf te doden.

Ze zei tegen hem dat hij de messen neer moest leggen en vroeg waarom hij haar had aangevallen, waarop hij zei dat hij de vorige dag was ontslagen en zich zorgen maakte dat hij de hypotheekbetalingen niet meer zou kunnen voldoen. Hij had shit besteld op Amazon met geld van het bedrijf waar hij werkte. Een dief en een psychopaat dus. Bruh….

Op de vraag hoe haar man met de aanval en situatie omging, zei ze:

“He was upset about the fact he had lost his job and seemed more worried about that.

“He said something like ‘You are not going to be with me now. Look what I’ve done’. I was in complete shock and said ‘It’s fine. We will get through this’.”

Shaun bracht zijn vrouw daarna naar het ziekenhuis, waar ze dokters vertelde dat ze was gestruikeld en op een mes was gevallen, voordat ze in tranen uitbarstte en toegaf wat er echt was gebeurt.

Shaun May werd schuldig bevonden aan poging tot moord en zal op 16 oktober worden veroordeeld.LMFAO: Sony klaar met mensen die de X button een X button noemen

Door de veganist die 16 konijntjes “redde”, zijn er jammer genoeg 100 anderen doodgegaan