in

Man sprak 20 jaar lang niet tegen zijn vrouw, maar wonen wel in hetzelfde huis

Deze man heeft na 20 jaar stilte eindelijk weer een keertje iets gezegd tegen zijn vrouw nadat hun zoon van 18 aan de bel had getrokken bij een TV show.

Geen enkel huwelijk is perfect en koppels hebben af en toe wel eens een ruzie of zo vaak ruzie dat het gewoon niet meer gaat en daardoor besluiten uit elkaar te gaan.

Je hebt ook van die momenten dat bijvoorbeeld één van je ouders, neven, broers, zussen, vrienden of wat dan ook eventjes boos op je is en je een paar dagen, hooguit een week, the silent treatment geven maar come onnnn bruh….

Voor Okou Katayama was het een heel ander verhaal. Hij begon te mokken en wuzz ‘feelin some type of way…. smfh’ toen zijn vrouw na de geboorte van hun eerste kind wat minder tijd had voor hem. Het enige wat de man deed was af en toe knikken en mompelen als de vrouw iets aan hem vroeg.

De situatie kwam aan het licht toen hun 18-jarige zoon een brief schreef naar een Japanse TV show. Hij schreef in de brief dat hij zijn ouders nooit met elkaar heeft horen praten en vroeg aan Hokkaido Television of ze de situatie konden fixen zodat ze weer met elkaar zouden praten.

Het lukte Hokkaido TV om de twee te lokken naar een publieke park in Nara stad voor een poging to communicatie. De kinderen van het stel mochten van een afstand meekijken en luisteren.

De man begint verrassend genoeg zelf als eerst te praten en maakte bekend waarom hij zo lang stil is gebleven. Hij was zelfs een beetje jaloers dat de kinderen zijn vrouw dus in beslag hadden genomen. Hij gaf verder aan ontzettend dankbaar te zijn voor alles en bood soort van zijn excusses aan voor het geheel en gaf aan dat hij na deze meeting in het park ook graag zou door willen gaan met ‘communiceren’.

Heel apart verhaal weer dit! Check het bovenstaande filmpje voor de ontmoeting tussen het echtpaar in het park.DinDin dropt zijn eerste video via Zonamo voor – Waarom (prod. Monsif)

Duivel verschijning op straat zorgt wereldwijd voor ophef – einde der tijden