in

Man sloeg vrouw kapot en toonde foto’s aan vrienden om op te scheppen dat hij haar ‘onder controle’ had

Disclaimer: dit artikel bevat zeer schokkend beeldmateriaal

Een man kan een gevangenisstraf van 16 jaar verwachten nadat hij zijn vrouw in een coma heeft geslagen en het geheel heeft gefilmd zodat hij bij zijn vrienden kon opscheppen dat hij haar “onder controle had”.

Anastasia Oviannikova stierf zes dagen na de gruwelijke aanval door Maxim Gribanov in Lebedyan, West-Rusland.

Hij sloeg haar herhaaldelijk om te bewijzen dat hij haar ‘onder controle’ had toen ze hem vertelde dat ze hem wilde verlaten.

Foto’s van de brute aanval tonen hoe ze zit op een bank met kneuzingen en blauwe plekken over haar hele lichaam. Toen ze naar het ziekenhuis werd gebracht, bleek Anastasia (28) ernstige kneuzingen, inwendige bloedingen en verschillende gebroken botten te hebben.

Anastasia Ovsiannikova na de aanval van haar echtgenoot.

Ze raakte in een coma en als gevolg van haar verwondingen en werd nooit wakker. Ze stierf zes dagen later. Een familievriend zei:

“Ze zat vol hoop en plezier, maar deze man heeft haar leven verwoest. Hij moet op dezelfde manier worden behandeld als hij haar heeft behandeld.”

Zijn misselijkmakende geweld begon in een café voor de neus van getuigen die de politie niet waarschuwden. Hij sleepte haar bij haar enkels mee de auto in, in de kofferbak en sloeg haar daar gedurende 20 minuten helemaal kapot. Daarna bracht hij haar naar twee verschillende locaties om vervolgens door te gaan.

De buren hebben uiteindelijk de politie gebeld maar het is haar vader die haar had gevonden bij de tweede locatie. Hij heeft de foto van zijn dochter online laten plaatsten zodat het niet een doofpot situatie zou worden. Gribanov heeft namelijk vrienden bij de politie die een hand boven zijn hoofd houden en hem beschermen. Nu dat de foto wereldwijd verspreidt wordt door de media hoopt de vader dat hij zwaar zal boeten voor zijn daden.

De vrienden van Anastasia zeiden dat ze een nieuwe man had ontmoet en probeerde de moed op te bouwen om haar gewelddadige echtgenoot te verlaten, die haar had gedwongen te stoppen met haar baan in het stadhuis.

Na jaren van misbruik, mishandeling en intimidatie was ze echter te bang om hem te verlaten uit angst voor wat hij zou doen.

Bron: Daily MailLMFAO: Floyd Mayweather wilt Conor en Khabib op dezelfde dag slopen

Kijken: chick vertelt over sex met 50 Cent en hoe ze hem wilde nakken met fake zwangerschap