in

Man schiet zichzelf per ongeluk in het hart met spijkerpistool

Een man die zichzelf vorige maand per ongeluk in het hart schoot met een spijkerpistool heeft op wonderbaarlijke wijze toch nog zijn verhaal kunnen vertellen.

Aaron, afkomstig uit het bosgebied van Texas, is een ervaren timmerman en meubelmaker. Maar ondanks 20 jaar ervaring in de branche, kostte een van zijn elektrische gereedschappen Aaron bijna zijn leven.

Het ongeluk gebeurde naar verluidt toen de timmerman een lijst voor een muur opzette, toen de slang van het spijkerpistool vast kwam te zitten. Toen Aaron het ging verplaatsen, ging het pistool af en schoot een spijker van 8 cm in zijn borst.

Aaron vertelde het volgende aan KSWO:

Something told me to pull the nail. I reached down, pulled the nail out, put my hand up and thought, ‘I’m going to die.

Zijn collega Brian zag wat er gebeurde en belde de vrouw van Aaron op. Hij zei tegen haar: ‘You know if I’m calling, it’s bad.’ Liz zei tegen Brian om op te hangen en 911 te bellen, waar hij aan haar vertelde dat Aaron ‘een spijker in zijn borst had geschoten….. recht in zijn hart’.

Rhonda Ritchy van het ziekenhuis district Montgomery County EMS, een van de paramedici die ter plaatse kwam, zei: ‘We knew Aaron was in a lot of trouble, a lot of trouble.’

Dr. Timothy Hodges, de trauma-arts die Aaron behandelde en die zowel Aaron als Liz persoonlijk kende voor het ongeval, zei dat hij gefocust bleef in de operatiekamer om Aaron in leven te houden, ondanks de nare omstandigheden.

You look at a patient, and you can tell when they’re not doing well, and when they’re doing well, and he was not doing well.

Ondanks de gebruikelijke aanbeveling, die zou zijn geweest om de nagel te laten zitten waar hij was, denkt Dr. Hodges dat omdat Aaron de nagel zelf uit zijn borst heeft getrokken dit misschien zijn leven heeft gered.

Aaron zei dat hij ontzettend veel geluk heeft gehad. Hij zei:

The best of the best was all there that day and was able to take care of me. From the ambulance drivers who did amazing jobs to everybody who was in the surgery.

Gelukkig is Aaron al weer aan het werk en heeft hij zelfs zijn spijkerpistool opnieuw in gebruik genomen.Gast kan geen stijve meer krijgen nadat viagra pil zorgt voor maand lange erectie

De nieuwe filmstudio van Tyler Perry is groter dan die van Warner Bros., Disney en Paramount gecombineerd