in

Man plaatste horror foto van kast met borden op FB en vraagt om hulp

41992085582d873ba908c404bd7d0011

Facebook gebruiker Tseng Shao-Tsen plaatste zondag een foto op zijn fb pagina waarbij hij advies vroeg voor zijn kast met borden horror situatie.

Het is begrijpelijk dat je hier hulp voor vraagt en je weet hoe mensen op Facebook zijn! Die helpen maar al te graag met dit soort benarde situaties.

Ik zit naar die kast en borden te kijken en denk bij mezelf echt zo van FML als dat mijn kast en borden waren. Ik zie totaal geen uitweg voor die gozer maar mensen hadden een paar interessante opties voorgesteld.

b9809bf5582dbeeaf52fa492cc63882c

Liu Jianwai zei: Kantel de kast uit zijn voegen en til de onderkant op en maak hem open. < SMFH!

Tom Murphey zei: Sla een van de ruitjes van de kast in zodat je bij de borden kunt zonder de kastdeur open te maken. < Krijg je een lolly voor gab

Wang Penggui zei: verkoop het aan een museum en noem het de “Frozen in Time” series. < GFYS Penggui!

Wang Xiaoxin denkt: Dat je heel rustig de kastdeur open moet maken en je hand er tussen moet steken om alles op te vangen.

Iemand anders zei verder dat je een deken op de grond moet leggen om het geheel op te vangen of er een deken onder moet houden om het geheel op te vangen. Het is allemaal niet zo heel erg slim wat er gesuggereerd wordt maar misschien weten jullie de beste oplossing!

Laat met wat commentaar weten hoe jullie het geheel zouden aanpakken. Kijk wel eerst heel erg goed naar de foto. Vergroot die shit en check elk aspect ervan want het is echt een benarde situatie om eerlijk te zijn.Floyd Mayweather zegt ‘Don’t Compare Conor McGregor to Me’… ‘Total Disrespect’

Conor McGregor: Floyd is not ready for this – $100 MILLION CASH!