in

Man plaatst vervelende incident met conducteur van de NS op FB en gaat viral

Nino Delvino Sanchez‎ plaatste zijn recentelijke ervaring met een conducteur van de NS op Facebook en zijn verhaal gaat viral.

Nino was naar eigen zeggen aan het reizen met de OV van zijn vriendin en dat viel niet in goede toonaarden van de conducteur van de trein waar hij in zat.

Volgens Nino werd hij gediscrimineerd, hardhandig behandeld, mishandeld, onterecht gearresteerd en meegenomen door de politie.

Check zijn bizarre verhaal hieronder:
GETUIGEN GEZOCHT! Vrijdag 7-4-2017. Trein van 21:04 van Amsterdam Centraal ( NS Intercity Richting Vlissingen. ) Vrijdag 7-4-2017 stapte ik om 21:04 in de trein op Amsterdam centraal om richting huis te gaan vanaf mijn vriendin. Na ongeveer een kleine 20 minuten word ik gecontroleerd door de conducteur. ( ik had op dat moment de OV van mijn vriendin bij me omdat ik mijne kwijt was en ik toch richting huis moest en verder geen pinpas of iets bij mij had ). De conducteur trok binnen 2 seconde de conclusie dat ik de OV zou hebben gestolen, en begon in een volle coupe tekeer te gaan tegen mij, waarop ik direct op een normale en rustige manier gezegd heb : meneer deze OV is van mijn vriendin, dat kan ik bewijzen. Wilt u dat ik haar gegevens geef? Direct werd ik in de reden gevallen en werd er letterlijk tegen mij geschreeuwd : het zijn altijd dezelfde types die deze dingen stelen, je bent gewoon weer zoon geval, altijd die buitenlanders, ze zeggen allemaal dat ze niks gedaan hebben, zo zijn ze allemaal. Ik was verbaasd van de dingen die ik naar mijn hoofd kreeg en ben er dan ook eigenlijk niet direct op ingegaan. Gelukkig nam een oudere mevrouw het direct voor mij op, de vrouw zei : meneer ik vind dit respectloos ! En NS onwaardig wat u nu zegt en doet ! Waarop de conducteur reageerde : mevrouw ik praat niet met u. Een andere meneer mengt zich in het gesprek en zegt dat hij het met de vrouw eens is en het belachelijk vind, en dat de conducteur eerst is een normale houding moet aannemen. Daarna loopt de conducteur weg met mijn spullen in zijn zak. Ik loop achter hem aan omdat ik mijn eigendommen terug wil, en ik graag wil weten waarom hij mij voor dit soort dingen uitmaakt. De conducteur negeert mij direct en loopt richting het plateau waar je de trein inkomt, ik tik hem zachtjes op zijn schouder, en vraag nogmaals : meneer. Volgends mij waren wij in gesprek, de conducteur draait zich vervolgends om en geeft mij een harde duw, waardoor ik op een vrouw achter mij val, die daar zit met haar fiets. De conducteur rent zijn hokje in en doet de deur op slot. Vol verbazing helpen de mensen mij omhoog en uiten ook zei hun ongeloof, en zeggen letterlijk : deze man is gek! Vervolgens stopt de trein op leiden centraal en besef ik nadat meerdere mensen tegen mij zeiden : stap lekker uit en pak de volgende trein, dit gaat nergens over. Het inderdaad beter is uit te stappen. Op het moment dat we stoppen word er omgeroepen : we wachten even op politieversterking. Hierdoor schiet de hele trein direct in de lach, en worden er nog grapjes gemaakt. Terwijl ik met een stuk of 20 mensen sta te wachten tot de deuren opengaan komen er 6 agenten de trein in, ik word direct hard bij mijn arm gepakt en krijg handboeien om, Er word tegen mij gezegd : dat ik moet meewerken en als ik dat niet doe ik op de grond ga. Direct beginnen mensen te protesteren en zeggen meerdere mensen : dit is belachelijk, doe is even normaal, dit is echt de grootste onzin. Vervolgens word ik met een hoop geweld de trein uitgetrokken en geboeid op leiden centraal tegen een hekje aangezet, meerdere mensen uit de trein komen naar buiten om hun mening te geven en te laten merken dat ze NS/Politie verkeerd bezig is. De mensen worden direct op een intimiderende manier verzocht terug de trein in te gaan en zich er niet mee te bemoeien. Ik heb ongeveer 10 minuten op een vol station gestaan als een zware crimineel Vervolgens afgevoerd, ik heb mij zelden zo vernederd gevoeld. Vervolgens op het politiebureau word mij medegedeeld dat ik word aanklaagt omdat ik ze conducteur zou hebben bedreigd. Totale onzin! En een trein vol mensen die het voor mij opnam heeft gezien dat dat nooit aan de orde is geweest. Ik ben tussen 22:00/22:30 in de cel beland, en heb tot de volgende dag 15:30 vastgezeten ! Ruim 17 uur.. ! Onterecht.. vervolgens bij mijn verhoor komt er te spraken dat er 3 getuigen verklaringen zijn.. van andere conducteurs.. die op dat moment nergens aanwezig waren, maar volgends de verklaringen alle 3 op het moment in de coupe waren. Mijn vraag : waar zijn de andere getuigen verklaringen ? Blijkt : die zijn er niet want de politie heeft niemand om een getuigen verklaring gevraagd en degene die hun mening gaven direct weggestuurd. In mijn ogen : een machtsspelletje. Vervolgend heb ik camera beelden opgevraagd om te bewijzen dat ik niks verkeerd gedaan heb, en om direct te bewijzen dat er geen van de 3 conducteurs in de coupe waren, en ook direct de mensen op beeld te hebben die dus wel een verklaring hadden willen/moeten afleggen. Als reactie kreeg ik : die hebben we niet. In mijn ogen zijn hier fout na fout gemaakt. Om 15:30 werd mij medegedeeld : je mag gaan. Ik heb geen uitleg gekregen hoe en wat nu verder.. helemaal niks. Ik vind dat ik respectloos behandeld ben, ik ben onterecht behandeld/beschuldigd, en ben gediscrimineerd op uiterlijk. Via deze weg wil ik graag mensen die op dat moment in de trein waren, en die alles hebben gezien vragen om contact op te nemen met de politie Leiden en hun verklaring te geven, en te bevestigen dat ik totaal onschuldig ben, en dat dit gedrag niet acceptabel is, zodat ik hier een klacht van kan indienen. Alvast vriendelijk bedankt !

De NS plaatste een comment en verklaarde verder het geheel tot de boden uit te zullen zoeken.Politie in Cleveland op jacht naar man die bejaarde live vermoorde op Facebook (beelden)

Natasja van Temptation Island 2017 plaatst slecht geshopte Instagram foto van haar bibs