in

Man mummificeerde dode kinderlijken en hield ze thuis als echte poppen

Anatoly ging ruim een jaar lang iedere nacht naar begraafplaatsen. Daar groef hij kinderen en jonge vrouwen op, die pas overleden waren.

Hij mummificeerde de levenloze lichamen. Wanneer dit niet lukte, werden de lichamen teruggelegd in hun graf.

pop-1

Anatoly gaf in een bekentenis aan dat hij ruim 150 vrouwen opgegraven heeft. Van de 150 vrouwen werden er slechts 29 succesvol gemummificeerd. De lichamen werden in zout en bakpoeder bewaard, waarna hij de lichamen na het drogen vulde met doeken.

pop-2

Anatoly kreeg in de pers de bijnaam ‘poppenmaker’. Om de kinderlijken tot poppen om te toveren, maakte hij wassen maskers, beschilderde hun gezichten met nagellak en kleedde hen in bonte kledij.

De man wilde de kinderen eeuwig leven schenken. Er waren geen ‘seksuele’ intenties volgens Anatoly. Hij dronk koffie en vierde zelfs hun verjaardag met de meisjes. Hij had een mechanisme van een sprekende pop in één van de ‘poppen’ voorzien. Op deze manier kon de ‘pop’ terug praten.

CHECK OOK:

pop-3

Nathalia Chardymova meldde zich bij de politie nadat de beelden via de media waren verspreid. Een van de poppen bleek haar 10-jarige dochter Olga te zijn, die een jaar eerder was overleden. De politie had op het moment van de melding de poppen nog niet geïdentificeerd.

pop-4
De politie deed onderzoek naar de zaak en kwam achter de oorzaak van zijn bizarre fascinatie. Op 13-jarige leeftijd verloor Anatoly de 11-jarige Natalia, die een zeer goede vriendin was van hem. Hij werd op de begrafenis gedwongen om het dode meisje een afscheidskus te geven. Dat beeld was cruciaal en beïnvloedde de rest van zijn leven.

pop-5

De familieleden en de naasten van de opgegraven lijken hebben geen goed woord over voor Anatoly. De openbare aanklager liet de man op grond van zijn paranoïde schizofrenie ontoerekeningsvatbaar verklaren, waardoor er geen proces kwam. Anatoly is nog steeds onder intensieve behandeling van een psychiater.Dit soort food-fuckery moet nu echt stoppen voordat er gewonden vallen…

Iemand heeft een ‘Cat in The Hat’ re-make gemaakt van de nieuwe IT trailer