in

Man mogelijk voor vijf jaar de lik in voor het gebruiken van levende kat als wapen tegen politie

Een 59-jarige man uit Moskou riskeert tot vijf jaar achter tralies omdat hij naar verluidt een levende kat als wapen tegen de politie heeft gebruikt.

Op 4 oktober 2018 zat de verdachte, Gennady Shcherbakov, naar verluidt aan de voet van het trappenhuis van zijn appartementengebouw. Hij had veel gedronken en veroorzaakte lawaai, dus belden enkele van zijn buren de politie om de storing te melden. Toen politieagenten echter ter plaatse aankwamen en Shcherbakov sommeerden naar huis te gaan, weigerde hij en pakte in plaats daarvan een kat bij het nekvel en duwde deze kat in het gezicht van één van de politieagenten.

De verwarde kat zou zich aan het gezicht van de agent hebben vastgeklampt en hem ernstig hebben opengekrabd.

Een jaar nadat dit bizarre incident plaatsvond, hebben de autoriteiten een strafzaak tegen Shcherbakov geopend op beschuldiging van geweld tegen de politie. Volgens het Baza Telegram-kanaal ontkent de verdachte het gebruik van de kat als wapen tegen de politieagent, in plaats daarvan zegt hij dus dat het dier zelf op het gezicht van de agent sprong.

Het is verder niet bekend of het dier gewond is geraakt tijdens het incident.

Shcherbakov bracht de nacht van het incident al in de gevangenis door, maar als hij schuldig wordt bevonden, riskeert hij tot vijf jaar gevangenisstraf.
Het is niet duidelijk waarom de autoriteiten er een heel jaar over deden om de strafzaak te openen.

Maffe Russen weer LMFAO…Kijken: Vrouw wordt betrapt met vreemdgaan en de discussie die volgt is Hilarisch

Dope: JUMANJI – THE NEXT LEVEL – Final Trailer is hier!