in

Man klapt 40 duizend Molly’s met MDMA in 9 jaar tijd voor onderzoek

Er is een mafklapper die Mr. A wordt genoemd voor een onderzoek waarbij hij 40K MDMA pillen heeft geslikt over een periode van 9 jaar.

Voor de eerste twee jaar gebruikte hij ongeveer 5 pillen per weekend. Dit veranderde in een halve pil per dag en escaleerde zelfs tot twee en daarna drie per dag! Maar dat is nog niet alles want het kan natuurlijk een gigantische stap verder!

Hij bereikte zijn piek toen hij er 25 per freaking dag begon in te nemen en dit over een periode van 4 jaar.

Om even een indruk te geven van de hoeveelheid, hebben wij uitgerekend hoeveel pillen dat per jaar, per maand, per week en per dag zouden zijn. 40.000 pillen verspreid over negen jaar zijn er 4.444 per jaar, 370 per maand, 85 per week of 12 per dag. Dat zou voor de gemiddelde mens een overdosis zijn.

Voor een studie bij het St George’s Medical School in Londen heeft een man aan deze eis voldaan. Hij heeft vanaf 2006 40.000 pillen geslikt. Hij was 21 jaar oud, toen hij begon met het gebruiken van drugs.

De man kreeg op een gegeven moment last van hallucinaties, paranoia en stijve spieren. De man was in gezonde conditie bij de start van het onderzoek en alle bijwerkingen waren te wijten aan de drugs. Deze problemen verdwenen nadat hij stopte met de drugs. Echter bleef hij problemen houden met zijn concentratie en zijn korte termijn-geheugen.

Bron: CrimeDocsNLConvex Kafka ft. Rocks – Schenk er 1

Turkse gast heeft videoboodschap voor ‘HOODVLOG CLOWN FİGURANTEN!!!’