in

Man klaagt over Oorpijn, leeft er gewoon een hele Gang met Kakkerlakken in zijn Oorkanaal

Een 24-jarige Chinese man die een ziekenhuis bezocht om te klagen over scherpe pijn in zijn rechteroor was geschokt toen hij hoorde dat er een hele familie kakkerlakken in zijn gehoorgang aan het bivakkeren waren.

De jongeman arriveerde vorige maand in het Sanhe-ziekenhuis, in de provincie Guangdong, in het zuidoosten van China, en klaagde over scherpe pijn in zijn rechteroor en een gevoel alsof er iets in zijn oor rond kroop en aan het krabben was. Dr. Zhong Yijin, een KNO-arts in het ziekenhuis, onderzocht de gehoorgang van de man en was geschokt toen hij een volwassen Duitse kakkerlak en meer dan 10 van haar nakomelingen zag rondrennen.

Fucking hell bruh…

Toen hij hoorde dat griezelige krakers zijn oor hadden gekraakt, vertelde Mr. Lv aan artsen dat één van zijn familieleden een zaklamp in zijn oor had geschenen en een grote insect in zijn oor had gespot. Hij voegde eraan toe dat hij de gewoonte had om ‘s nachts voedsel bij zijn bed achter te laten, waarvan artsen vermoeden dat dit de insecten had aantrokken. Eén van hen moet het oor van de man hebben gezien als een broedkamer en is naar binnen gekropen om eieren te leggen.

Bij het ontdekken van de oorzaak van de oorpijn van de man, ging het ziekenhuispersoneel over tot het verwijderen van de kakkerlak en haar kleine baby’s met een pincet. Meneer Lv had verder te kampen met wat lichte verwondingen aan zijn oor en werd ontslagen met een antibioticakuur.

Geen vreten bewaren naast je bed dus! Gewoon helemaal niet vreten in bed want dat is ronduit een smerige gewoonte.Zoon deelt hoe zijn vader, die het syndroom van Down heeft, alles heeft gedaan om hem goed op te voeden

Dame ontdekt blokje Zeep van haar Maatje en gaat Viral ermee op Social Media