in

Man geboren met negen tenen op één voet ondergaat operatie omdat het liefde in de weg zit

Een 21-jarige man uit China is onlangs een operatie ondergaan omdat hij zijn voet met negen tenen gewoon spuugzat was.

Door zijn “aandoening” heeft hij nooit de lef gehad om een meisje uit te vragen. Volgens de jongen was de operatie van noodzaak omdat het liefde in de weg zat. Hij was natuurlijk ontzettend onzeker door zijn negen tenen.

De patiënt, Ajun, uit Lufeng City in de provincie Guangdong in Zuid-China, had de vier extra tenen aan zijn linkervoet. Sandalen dragen was geen optie natuurlijk omdat hij zich schaamde voor zijn voet vanaf een zeer jonge leeftijd.

Ajun zei dat zijn ouders onmiddellijk van zijn toestand op de hoogte waren toen hij werd geboren, maar ze wilden niet dat artsen hem zouden opereren. In plaats daarvan ging zijn familie naar een waarzegger voor advies, in veronderstelling dat zijn extra tenen ‘een geschenk uit de hemel’ waren en niet verwijderd moesten worden.

Ajun: “They were superstitious, so they didn’t deal with it. They thought if it really looked too bad, I could just cover it with my shoes.”

Maar goed… Om een lang verhaal kort te maken. Hij is geopereerd en is momenteel aan het herstellen. Hij is ontzettend blij met zijn nieuwe voet. Hij mag over een paar weken weer naar huis.Pornoactrice Natalia Starr zegt dat ze op zoek is naar een vriendje

Ladies: Primark verkoopt nu Disney-kerstballen voor in je kerstboom