in

Man gaat op Eén Knie in de KFC en toen gebeurde er het volgende

Een man vroeg aan zijn vriendin of ze wilde trouwen met hem en deed dat in de KFC. Natuurlijk ging een foto van het geheel viral.

Sommige mensen reageerden positief op het geheel maar anderen niet zo heel erg positief. Zoals je in de onderstaande foto kan zien probeerde deze vrouw de post van KFC in Zuid Afrika af te kraken maar toen gebeurde er iets wonderbaarlijks.

Ze kraakte Zuid Afrikaanse mannen af en meende te zeggen dat mannen die op één knie gaan in de KFC absoluut geen klasse hebben en daarnaast super broke zijn. Er waren meer van dit soort uiterst negatieve comments.

De hashtag #KFCProposal die ze gebruikten met z’n allen ging Mega viral en andere bedrijven en ondernemers pikte het geheel op en maakten van een negatieve situatie een uiterst positieve ontwikkeling voor het paar dat in de eerste instantie te kakken werd gezet.

Aan alles te lezen hieronder hebben ze niet alleen alles gratis aangeboden gekregen voor hun huwelijk maar HEEL veel meer. Gewoon SET FOR LIFE! Dat zal die zure haters eventjes leren!

Leest u maar eventjes mee hieronder:Ladies: Er is een Petitie & aankomende rechtszaak voor anticonceptie in het basispakket

Sommige Mensen zijn Genetisch aangelegd om Groente te vermijden alsof het de Plaag is