in

Man flext op social media met $88,000 cash dat hij van werk heeft gestolen

Arlando Henderson/Faceboo

Voor het geval dat je er niet op de hoogte van was, is stelen van de mensen voor wie je werkt nooit een heel goed idee.

Niet alleen omdat het tegen de wet is en natuurlijk strafbaar is, maar omdat je bijna altijd gepakt zult worden – vooral als je achteraf foto’s van jezelf plaatst op social media waarop je poseert met het gestolen geld you dumb mf’er you…. Deze guy zijn leven is done.

Een man in North Carolina deed naar verluidt precies dat na het stelen van contant geld van een bank waar hij voor werkte.

Arlando Henderson, een voormalige bankmedewerker uit Charlotte, werd op 4 december door de FBI gearresteerd wegens vermeende diefstal van meer dan $ 88.000 in contanten van de bank waar hij werkzaam was.

De 29-jarige had naar verluidt toegang tot de bankkluis, volgens een verklaring die vrijdag 13 december door het Westelijk District van Amerikaanse advocaten in North Carolina werd vrijgegeven.

Volgens de aantijgingen in de aanklacht, die eerder deze week door de federale rechtbank werd vrijgegeven, heeft Henderson in 2019 minstens 18 keer geld gestolen van deposito’s van de klanten van de bank waar hij werkzaam was.

Autoriteiten zeggen dat de 29-jarige het gestolen geld heeft gebruikt voor zijn eigen persoonlijke uitgaven en om ‘een grote aanbetaling te doen op een luxe auto’. Volgens de verklaring deed hij een contante aanbetaling van $ 20.000 op een Mercedes-Benz in 2019 en kreeg hij een lening voor het resterende saldo van een andere bank.

Hij deed dit ‘door valse informatie en vervalste documenten te verstrekken, waaronder vervalste bankafschriften’, volgens de aanklager.

Na zijn arrestatie werd Henderson beschuldigd van:

two counts of financial institution fraud, 19 counts of theft, embezzlement and misapplication, and 12 counts of making false entries

Hier staat dus een gevangenisstraf op van max 30 jaar een een boete van max 1 miljoen per aanklacht.

De 29-jarige is ook beschuldigd van witwassen waar mogelijk een gevangenisstraf van max 10 jaar op staat inclusief een boete van $ 250.000.Kijken: Dit is wat Cardi B aan Offset gaf voor zijn verjaardag vandaag

Drama: Tory Lanez plaatst dreigement online gericht aan Interscope Records