in

Man filmt vriendin terwijl ze in bed ligt met een ander (Video)

Een man heeft zijn vriendin op tape vastgelegd, toen ze na een avondje stappen in bed was beland met een andere man. Ondanks een draaiende camera, bleven zowel de vriendin als haar nieuwe bedpartner onbewogen. Het filmpje met alle gebeurtenissen, dat maandag geüpload werd naar internet, is inmiddels ruim twee miljoen keer bekeken.

Op de beelden op World Star Hip Hop legt de Engels sprekende man uit dat een huisgenoot van zijn vriendin hem had getipt: zijn liefje zou een andere man mee naar huis genomen hebben na een avondje stappen. Hij loopt de trap op in haar appartementencomplex en beent naar haar slaapkamer.

Al mopperend doet hij de slaapkamerdeur open en vindt het duo tegen elkaar aan slapend in bed. Maar ondanks de dramatische entree van haar vriendje, reageert het meisje vrijwel onbewogen. Ook een tirade van hem lijkt haar niets te doen.

,,Wist je dat ze een vriendje heeft?” richt de man zich tot de nieuwe minnaar van zijn vriendin, terwijl hij het tafereel blijft filmen. De man haalt zijn schouders op en houdt zijn arm om het lichaam van zijn gezelschap.

Bron: AD & WorldstarVideo: Ily & Rikardo – Beter Los (Artiesten v/d Week 2)

Video: Focus – Miggs De Bruijn (Prod. by shvndyy)