in

Man fietst van China naar Afrika om af te koelen na ruzie met vriendin

Capture

Wat nou blokje om? Als ‘Ganhui’ ruzie maakt met zijn vrouw gaat hij fietsen….

Elke keer dat ze ruzie maken begint de man ‘Ganhui’ uit frustratie aan een super lange fietstocht. De langste afstand die hij ooit heeft afgelegd is van China naar Afrika!
De eerste keer dat het gebeurde maakte hij een tocht op de fiets van 2200 km #HolyShit! Dat was de afstand van hun huis in de Guangdong province naar Beijing.
Toen zijn vriendin er achter kwam besloot zij om met hem mee te gaan op deze tocht (hoe romantisch).

Het leuke van deze tocht was dus dat ze onderweg geen één keer ruzie hebben gemaakt met elkaar.

Toen gebeurde het weer in 2013 …ruzie… en dit keer besloot Ganhui, samen met een vriend, om helemaal naar Afrika te fietsen. Via Tibet staken ze de grens over naar Nepal en belanden uiteindelijk in Kenia!

“When we arrived in Africa, we had no accommodation,” zegt Ganhui. “I slept in front of a tribal chief’s home.

Tijdens een overnachting in een hotel in Zambia werden hun fietsen gestolen. Gelukkig waren zij nog in het bezit van hun documenten en creditcards. Ze pakten het vliegtuig terug naar huis, na hun fietsavontuur van 6 maanden.

Ganhui is weer samen met zijn vriendin en heeft het fietsen voorlopig opgegeven. Hij bedacht dat het handiger zou zijn om over hun issues te praten in plaats van gefrustreerd weg te stormen op een fiets naar de andere kant van de wereld.Heineken x Mysteryland x Mike Mago

Ismo – Moslims (Prod By DeibyTunes)