in

Man drukte 28 magnetische balletjes in zijn penis ‘Tijdens een droom’

Een man in China moest microchirurgie ondergaan nadat hij 28 magnetische ballen in zijn penis had ingebracht ‘terwijl hij droomde’.

Je vraagt je dan ook echt af what the flying fuck het eigenlijk was waar hij over droomde maar dat is totaal onbekend. Moet wel een hele rare droom geweest zijn want waarom zou je zoiets doen?

Helaas beweert de 58-jarige man dat hij daar niks over kan verklaren omdat hij zegt dat hij zich niet kan herinneren dat hij de metalen balletjes in zijn lid had zitten drukken. Interessant genoeg leek hij bewust te zijn van wat er gaande was toen hij wakker werd.

Nou, dus bewust van het feit dat er een magnetische balletje in zijn penis zat dacht de man dat hij het wel eruit zou kunnen plassen maar dat lukte dus niet. Overigens had hij dus ook het idee dat er maar eentje in zijn plasbuis zat en niet 28 stuks.
Daar kwam hij dus achter toen hij naar het ziekenhuis was gegaan en een röntgenfoto moest laten maken van doktoren zodat ze konden zien waar ze mee te maken hadden.

Chirurgen besloten de objecten, die elk twee millimeter breed waren, te verwijderen met ‘microchirurgie’, waarbij de balletjes met behulp van een magnetische ring uit zijn penis werden getrokken.

Check beelden van de operatie hieronder:Dit is het volledige verhaal achter dochter die overleden vader vier jaar lang berichten stuurde

Pornoactrice Natalia Starr zegt dat ze op zoek is naar een vriendje