in

Man die muggen kan omleggen met een scheet tekent naar verluidt miljoenendeal

Een man wiens scheten muggen doden, heeft een deal getekend met “insect repellent” bedrijven die het geheim van zijn moordgas momenteel onderzoeken.

Joe Rwamirama, 48, uit Kampala, Oeganda, schijnt al decennia een hele eigenaardige maar handige eigenschap te bezitten. Laten we eerlijk zijn, deze man is gewoon een mutant en zijn scheten zijn dodelijk, klaar.

Het schijnt dus dat niemand in zijn dorp ooit malaria heeft opgelopen omdat zijn scheten dus alle muggen binnen een straal van zes mijl uitschakelen. Als dat waar is, zou dat zijn fall-outzone groter maken dan die van de atoombom die Hiroshima in 1945 vernietigde. Heavy shit dus….

Lokale kapper James Yoweri verklaard het volgende over het geheel:

“He is known all over the city as the man who can kill mosquitoes with his farts.

“When Joe is around we all know that mosquitoes will vanish.

“He is respectful of people around him and will only fart when there are mosquitoes around which bring malaria. His farts gets rid of this disease.”

Een plaatselijke opperhoofd die Joe kende, toen hij opgroeide als kind, zei dat hij hem in huis nam om tijdens het malariaseizoen bij hem te wonen en beweerde dat niemand in de buurt de ziekte had opgelopen.

Het opperhoofd zei:

“I heard about Joe’s gift and I took him in to help mop out the mosquitoes infesting our surroundings.

“He respectfully drops these bloomers and it helped eradicate the insects. He does his thing and they drop – like flies.”

Joe verklaard zelf het volgende over het geheel:

“I eat ordinary food just like everyone else but no insect can lay a foot on me, not even a fly.

“I smell like a normal man and I bathe daily and my farts are just like everyone else, they are only dangerous to small insects and especially mosquitoes.”

Beweringen dat Joe’s scheten zijn geëvolueerd om malaria te bestrijden, zijn een aantal dagen geleden online verschenen – maar de twee aan hem gelieerde bedrijven werden niet geïdentificeerd en de claims konden niet worden geverifieerd.

Bron: The SunMannen: Er bestaat zoiets als een muts voor je piemelaar – Rainbow Willy Warmer

OMFG: Rick And Morty & Pringles gaan samenwerking aan voor nieuwe Pickle Rick Flavour