in

Man die de grootste loterij ooit won overlijdt na feest met Coke & Hoeren

Capture

De Powerball jackpot van 1,5 miljard viel laatst in de VS en meerdere mensen werden instant-miljonairs.

De 32-jarige James Hugston was één van de gelukkigen en besloot dit uitbundig te vieren met zijn vrienden. Hij nam een dikke lening af omdat het geld pas na 6 weken gestort wordt op je rekening. Huurde een villa ergens in Californië af en gaf een gigantisch feest met al zijn vrienden, tientallen grammen coke en een zooitje hoeren waar je waarschijnlijk u tegen zegt.

James had een rotperiode achter de rug
Het schijnt dat het al geruime tijd niet goed ging met James. Hij had schulden, kon zijn hypotheek niet betalen en had moeite met het vinden van een baan. Boven alles had hij ook nog eens een losbandige vriendin die hij gelijk de deur uit heeft gedaan na het horen van het goede nieuws.

Finally rich en dan snuif je, jezelf gewoon dood. Naast de politie kwamen ook de brandweer, ambulances ook de FBI en DEA opdagen. Een aantal prostituees hebben daarna ook een enkeltje Zuid-Amerika gehad.

Zijn 60-jarige moeder heeft zijn fortuin van 328 miljoen dollar geërfd. Wat kan het leven toch op je keren als je niet uitkijkt!Woeste vrouw gooit minnares van haar man van een brug af

Man betrapt vrouw met naaktfoto’s sturen laat haar naakt paraderen over straat