in

Maffia in New York wil ISIS kapot maken, kom NIET hier!

Capture

Giovanni Gambino, de zoon van een New Yorkse maffiabaas, waarschuwt terreurgroep Islamitische Staat. Als ze van plan zijn om aanslagen te plegen in de Big Apple, krijgen ze te maken met de Siciliaanse maffia.

De maffia wil volgens Gambino zijn steentje bijdragen aan het beschermen van de bewoners, schrijft RT. Gambino denkt dat de criminele organisatie daartoe beter in staat is dan veiligheidsdiensten als de FBI en Homeland Security. “Die handelen vaak te laat, of slagen er door een gebrek aan ‘inlichtingen uit de samenleving’ niet in om het complete plaatje te zien”, zegt hij in een interview met NBC News. Volgens de onderwereldfiguur is informatie van menselijke bronnen superieur aan zelfs “de modernste technologieën op het gebied van surveillance”.

“De wereld is momenteel gevaarlijk, maar inwoners van New Yorkse buurten met Siciliaanse connecties zouden zich veilig moeten voelen”, zei Gambino. “We zorgen ervoor dat onze vrienden en familie beschermd worden tegen extremisten en terroristen, en dan met name de brute, psychopathische organisatie die zichzelf Islamitische Staat noemt.”

Gambino, zelf opgegroeid nabij de Siciliaanse hoofdstad Palermo, denkt dat IS nog geen cellen heeft opgericht in Sicilië uit angst voor de maffia.

Eerder deze week maakte IS in een video bekend dat New York een potentieel doelwit van aanvallen is.

Bron: Pow3 zussen krijgen $174000 aan spullen cadeau via social media, check hoe!

WTF: Super oud / lelijk / smerig filmpje van Paul de Leeuw opgedoken!