in

Machtige en invloedrijke mannen zijn bang voor wat Ghislaine Maxwell zal zeggen

Credit: BSR Agency

De slachtoffers van Jeffrey Epstein en Ghislaine Maxwell hebben een laatste sprankje hoop op gerechtigheid. Ghislaine Maxwell werd afgelopen donderdagochtend eindelijk gearresteerd.

Epstein was een pedofiel, een kindermisbruiker, een verkrachter en een sekshandelaar, die geld beheerde van bekende mensen. Op het moment van zijn dood was Epstein de meest waardevolle gevangene in federale hechtenis, gezien de grootte van zijn misdaden. Epstein hing zichzelf vorig jaar op in de gevangenis waar ondermeer El Chapo heeft vastgezeten en waar een terrorist beweert dat deze gevangenis strenger is dan Guantanamo Bay. Maxwell is de laatste hoop voor de nabestaanden voor gerechtigheid en komt binnenkort terecht.

En niet iedereen schijnt daar blij mee te zijn: er zijn een aantal krachtige personen die bang zijn voor haar uitspraken bij de terechtzitting. Ghislaine stond bekend als kindersmokkelaar en misbruiker en was Epsteins handlanger. Zij zorgde voor de meisjes, die later misbruikt zouden worden en was hun ‘vertrouwenspersoon’.

Ghislaine Maxwell en Epstein hadden banden met onder andere Prince Andrew en Bill Clinton en er zijn meerdere van deze ‘powerful people’ die na verschillende theorieën veel te verliezen hebben. Er zouden veel samenzweringen en meer deelnemers zijn in het hele proces. Epstein beheerde het geld van vele rijke mensen en de kans dat zij ook bemoeide in de donkere zaken van het tweetal, is groot volgens velen. De angst heerst nu ook dat Maxwell een boekje opengooit over deze namen.

Ook de nabestaanden hebben angst. Zij pleitten ervoor een ‘suicide watch’ bij haar cel te zetten, want als zij zichzelf ook ophangt (of wordt vermoord door de rijke mensen met een flinke vinger in de pap, mocht je deze theorie geloven) is er geen kans op gerechtigheid voor hen.

Bron: NY PostBizar: kunstgebit komt boven de grond uit op Dordtse begraafplaats

Trailer: Shia LaBeouf speelt een genadeloze gangster in “The Tax Collector”