in

Maak kennis met The HomePod, Apple’s eerste Voice-Enabled Speaker

De grote onthulling van Apple, tijdens de Worldwide Developers Conference (WWDC) afgelopen maandag in San Jose, was een voice-enabled speaker genaamd ‘The HomePod’.

Na Amazon’s Echo en Google’s Home, wat het leven thuis voor mensen verder en next-level moet automatiseren, was het tijd voor Apple om met iets nieuws op de markt te komen. Het response was The HomePod. Het belooft een revolutionaire manier te zijn waarop mensen kunnen luisteren naar muziek.

In tegenstelling tot zijn concurrenten wordt het apparaat niet tentoongesteld als een house assistant, al is The HomePod uitgerust met Siri. De focus ligt helemaal bij het geluid.

De HomePod is ongeveer 18 centimeter hoog en bevat 7 speakers en een custom-made subwoofer. Er komt een A8 processor in wat het net zo krachtig maakt als een iPhone 6.

Daarnaast heb je direct toegang tot Apple Music en 40 miljoen tracks.

De HomePod is vanaf december 2017 beschikbaar in de UK, Vs en Australië. In 2018 pas voor de rest van de wereld. De prijs ligt rond de 350 euro.Stephen King’s serie ‘The Mist’ heeft een nieuwe trailer – Creepy AF

Kentucky Fried Chicken gaat nu ook bezorgen