in

Maagd krijgt op 43ste jaar een bionische penis na 100 operaties

penis-guy

De Schot Mohammed Abad, wiens geslachtsdeel tijdens een ongeluk als kind werd afgerukt, ontving afgelopen maand een bionische penis.

De 43-jarige man is eindelijk in staat om een erectie te krijgen en heeft nu een duidelijk doel voor ogen: zo snel mogelijk zijn maagdelijkheid verliezen.

Toen Mohammed zes jaar was, werd hij honderden meters onder een wagen meegesleurd. Hierbij raakte hij zijn penis kwijt.

In de loop der jaren onderging de Schot een reeks reconstructieve operaties. De laatste implantatie bezorgde hem een bionische penis.
Artsen construeerden met huid uit Mohammeds arm een geslachtsdeel van 20 centimeter, inclusief buisjes die de penis in erectiele toestand kunnen brengen. Heeft Mohammed zin in actie, dan drukt hij simpelweg op de ‘aan-knop’ in zijn scrotum. Dit duurt slechts enkele seconden.

”Nu kan ik eindelijk weer als een normaal mens door het leven. Maar ik moet van de artsen wel blijven oefenen”, vertelt de gelukkige man tegenover The Sun.
Mohammed is nog op zoek naar zijn grote liefde. Desalniettemin ziet hij de toekomst rooskleurig in. ”Er zullen vast wel wat vrouwen zijn die dit uit willen proberen…”Dit is wat Kylie Jenner heeft gedaan met de Ferrari die ze van Tyga heeft gehad

Nieuwe Sex Toy schijnt revolutionair te zijn voor lange afstandsrelaties