in

Luka Magnotta van “Don’t F*** with Cats” is getrouwd en leeft naar eigen zeggen ‘The University Lifestyle’

Wij schreven eerder al een kort artikel over deze walgelijk zieke documentaire en ik kreeg laatst het filmpje opgestuurd van iemand waarin hij zijn slachtoffer genaamd Lin in stukjes hakt. Ik heb er spijt van dat ik erdoorheen gescrolled ben. De 60 sec ervan wat ik heb kunnen opbrengen om te kijken staat nog steeds gebrand op mijn netvlies… Echt super walgelijk gewoon.

Luka zit op dit moment vast in de Archambault Institution in Quebec. Daar is hij in 2017 getrouwd met een andere gevangene genaamd Anthony Jolin. De twee leerden elkaar kennen via een datingsite voor bajesklanten genaamd Canadian Inmates Connect. Volgens de Toronto Sun was Luka dus opzoek naar iemand die aan de volgende eisen moest voldoen: “white, in good shape, between 28 and 38 years old.” Zo leerde hij dus Anthony kennen. De moeder van Luka was getuige van het huwelijk waarbij de twee trouwden in de gevangenis.

Anthony Jolin zit daar vast omdat hij een tienermeisje had omgelegd die hem wilde snitchen. Volgens verschillende bronnen zou Anthony in 2003 nog iemand anders hebben vermoord. Het gaat hier om een gevangene.

Luka vergelijkt het leven in de gevangenis met een “university lifestyle”. Hij liet dit weten in brieven die hij schreef naar de Toronto Sun in 2015.

In brieven naar de Toronto Sun schreef hij in 2015: “Onze deuren zijn 90 procent van de tijd open, dus het voelt als een soort universiteits setting. Ik heb net Celine Dion’s album gekocht en een heleboel anderen. Ik heb een stereo binnen en een draagbare variant voor buiten, voor als ik aan het zonnen ben.”

Ook zou er in de brieven staan dat hij soms mag hockeyen en tennis mag spelen. Hij schijnt ook veel chocolade te krijgen op Valentijnsdag van aanbidders. Hij klaagde erover dat hij puistjes kreeg van Ferrero Rocher en dat dit niet binnen zijn dieet paste. Mafkees…

Hij eindigt zijn brieven naar de Toronto Sun ook altijd met teksten zoals: “Love Forever your delicious Little Cupcake XOXOXOXO.”Kijken: Nederlandse dame opgepakt voor het verkopen van vals geld

Ladies: er bestaat zoiets als een “Deep Throat Spray” wat je gag reflex verbeterd