in

luipaard-aanval Frans gezin Beekse Bergen vastgelegd op video

Het op internet opgedoken filmpje over een Franse familie in de Beekse Bergen is gefilmd door een gezin uit Scharendijke.

Zij waren vorige week maandag getuige van het incident waarbij de Fransen, tegen de regels in, twee keer de auto uitstapten om jachtluipaarden van dichtbij te zien.

Het Franse gezin heeft helemaal niet door dat ze op een gegeven moment door de roofdieren omsingeld worden. Ze hebben ook een klein kindje bij zich die ook uit de auto werd gehaald. Totale waanzin dit!

Volgens safaripark Beekse Bergen heeft het Franse gezin heel veel geluk gehad. “Wat die mensen bezielde, is mij een raadsel”, vertelt Niels de Wildt, general manager van de Beekse Bergen tegen Omroep Brabant.

Filmpje-over-aanval-in-Beekse-Bergen-foto-YouTube-FPE-Humor

Het filmpje is inmiddels meer dan 2 miljoen keer bekeken op Youtube.

Robin was met moeders in het park en ze probeerden het gezin met handgebaren te waarschuwen maar dat lukte niet. Tuuuteren deed hij bewust niet:

“Ik was bang dat ze daar nog agressiever van zouden worden. Ik wist niet hoe die beesten daarop zouden reageren. Je doet wat je kan op zo’n moment, maar op de claxon drukken zou voor een averechts effect kunnen zorgen. We waren bang dat ze zouden schrikken.”

De mams van Robin verklaard op haar Facebookpagina dat het een echte nachtmerrie was: “Het is een godswonder dat ze het er zonder kleerscheuren van af hebben gebracht, maar het had ook heel anders af kunnen lopen.”

In de video is eerst te zien hoe een drietal, onder wie een klein kindje, even kort uit de auto stapt om foto’s te maken van de liggende luipaarden. Dan stappen ze weer in en rijden ze een stukje verder. Vervolgens stappen er vijf mensen, onder wie het kind, uit de wagen.

Waarom het Franse gezin dit deed is nog niet bekend. Ze hebben waarschijnlijk gedacht dat de dieren tam waren? Dat zou een reden kunnen zijn voor dat idiote gedrag. Wilde dieren blijven wilde dieren en vrijwel altijd onhandelbaar door vreemden die ze voor het eerst tegen het lijf lopen.

Het filmpje werd afgelopen maandag op Youtube gezet en is inmiddels mega viral aan het gaan. Zo viral dat de makers van het filmpje zelfs een openbare toelichting hebben kunnen geven op het geheel. Vanwege de overweldigende media-aandacht geeft het gezin vanmiddag in Scharendijke een toelichting op het filmen van het incident.Honderden Swingers willen record ‘grootste orgie’ ooit verbreken in Las Vegas

De nieuwe video van Big2 mag wel eventjes viral gaan