in

Lucky Bastard: Machine Gun Kelly wordt aangerand door Megan Fox in clip van – Bloody Valentine

Soort van dan, want het is natuurlijk allemaal geacteerd maar boy isn’t this a jongensdroom die je al eeuwig hebt? Cuz i sure do mate…

Dus we zijn er nu achter dat MGK een soort van voetfetisj heeft waar hij dus openlijk voor uit is gekomen. Helemaal als het gaat om de voeten van Megan Fox.

De 30-jarige rapper maakte de opmerkingen in een recent interview waarin hij een boekje opendeed over wat er allemaal achter de schermen voordeed tijdens een aantal van zijn muziekvideo-shoots – met name Bloody Valentine, waarin zijn nieuwe vlammetje Fox de hoofdrol speelt.

Check de video hieronder:

In gesprek met Teen Vogue zei de rapper dat hij de 34-jarige acteur had gevraagd of hij haar voeten in de video kon laten zien. Ze vond dat niet alleen prima, maar ze had al voorspeld dat hij haar dat zou gaan vragen, dus ze was hem een stap voor.

MGK: I was like, ‘Megan, you already know what I’m about to ask you.’ And she was like, ‘Yeah, I literally got a pedicure just ’cause I knew you were gonna ask me that’.

In de weken na de release van de video zijn de twee meerdere keren gespot in Los Angeles en bronnen hebben kenbaar gemaakt dat ze van elkaars gezelschap genieten. MGK you fooking legend…

Het is trouwens uit tussen Megan Fox en haar man Brian Austin Green waar ze tien jaar mee getrouwd was.Kijken: Anneke Lucas – “Ik was een seksslaaf van Europa’s elite op 6-jarige leeftijd”

Samsung: 6G wordt 50x sneller dan 5G