in

Lubach houdt zich aan zijn woord en verwijderd FB pagina met 364,114 volgers

Lubach lanceerde een campagne genaamd Bye Bye Facebook op FB waar in totaal 32K mensen aan meedoen en nog eens 78K in geïnteresseerd waren.

Op 11 april om 20:05 ging de stekker eruit en heeft Lubach zijn fan pagina met maar liefst 364,114 volgers verwijderd. Hoeveel van de 32K deelnemers ook werkelijk daad bij het woord hebben gevoegd is natuurlijk lastig na te gaan. De details van de campagne waren verder: Facebook is heel stom. Daarom gaan we van Facebook af. Doe je mee?

Daarnaast bezit Facebook ook Instagram en Whatsapp dus zo makkelijk kom je niet van deze blauwe monster af.

De topcomment op zijn Bye Bye post was verder van een ene Jan die het volgende zei over het geheel er daar 264 likes voor kreeg:

Wat ik eigenlijk veel enger vind is dat één mannetje met een één filmpje, dat een eenzijdig beeld van Facebook geeft, een soort massahysterie over Facebook kan veroorzaken. #doenietmee.

Deze actie is wel een mooie afsluiter van het seizoen en ergens heeft Lubach toch echt wel gelijk. De gevaren van social media en vooral Facebook zijn echt enorm. Mensen beseffen het eigenlijk niet zo heel erg goed allemaal. Als wij er niet afhankelijk van waren hadden wij onze pagina ook opgedoekt. Maar goed… misschien volgen wij Lubach ergens in de toekomst maar nu is het eventjes niet haalbaar.

Veel impact zal de actie van Lubach verder niet hebben. 32K mensen, daar ligt Facebook echt niet wakker van.

Mensen zaten er echt op te wachten en de comments vlogen Lubach al om de oren om 20:00.Game Of Thrones: Makers hebben 55 dagen gefilmd om één gigantische gevechtsscene te voltooien

‘Vreemdgaan vriendje hard aangekomen bij hoogzwangere Khloé Kardashian’