in

Lord Of The Rings tv-show nog steeds op zoek naar “funky” en “ongewoon” uitziende mensen als extra’s

Als je ooit deel wilde uitmaken van een groot tv-programma, dan is dit misschien je kans! Je moet er alleen een beetje funky uitzien blijkbaar. LMFAO…

Het bedrijf dat op zoek is naar extra’s voor de aankomende en langverwachte Lord of the Rings tv-serie, heeft een oproep gedaan voor ‘funky’ en ‘ongewoon’ uitziende mensen. Beetje grof om het zo te verwoorden maar goed… het is wat het is.

BGT Actors Models & Talent heeft een bericht online geplaatst mensen die misschien een aantal interessante gelaats- of lichaamskenmerken hebben en het niet erg zouden vinden om gefilmd te worden.

De casting-oproep vraagt iedereen met ‘een overbeet, brandwonden in het gezicht, lange magere ledematen, diepe jukbeenderen, lijnen op je gezicht, acnelittekens, uitpuilende oren, bolvormige of interessante neuzen, kleine ogen, grote ogen, magere gezichten, vermist botten ‘ om zich te melden.

Je hoeft niet per se deze specifieke kenmerken te hebben, maar het geeft je een idee van het soort dingen waarnaar ze op zoek naar zijn.

via GIPHY

Als je wilt solliciteren, moet je een duidelijke foto van jezelf opsturen zonder make-up met je telefoonnummer. Je moet ook een uitbundige beschikbaarheid hebben, in Auckland wonen of inwoner zijn en de rechten hebben om in Nieuw-Zeeland te werken. Je kunt ze hier e-mailen: bookings@bgt.nz

Aangezien reizen naar Nieuw-Zeeland momenteel behoorlijk lastig is vanwege het coronavirus, is het onwaarschijnlijk dat deze castingoproep wordt verleend aan mensen buiten het land. Dat is verdomd jammer voor al die ‘funky’ en ‘ongewoon’ uitziende mensen in Nederland.

Je kan het alsnog proberen toch? Wie van je maten of vriendinnen moet zich sowieso opgeven hiervoor?Smaakjes van e-sigaretten worden verboden

FML: het RIVM waarschuwt voor het gebruiken van ventilatoren