in

#LOL: Real Madrid-aanvaller Benzema opgepakt vanwege afpersing

Karim_Benzema_3143083b

Karim Benzema van Real Madrid is woensdag in Versailles verhoord door de politie naar aanleiding van een onderzoek naar een afpersingszaak rond collega-international Mathieu Valbuena.

De 27-jarige Benzema meldde zich woensdagochtend bij een politiebureau in Versailles en werd daar in hechtenis genomen.

Een anonieme functionaris van de Franse politie vertelt aan persbureau Reuters dat de naam van Benzema naar voren kwam bij afgetapte telefoongesprekken tijdens het onderzoek, dat al loopt sinds juli. Vorige maand werd oud-international Djibril Cissé ook al opgepakt in verband met dezelfde zaak.

Valbuena zou 150.000 euro moeten betalen om te voorkomen dat een sexvideo openbaar gemaakt zou worden. Eerder werden al drie verdachten gepakt.

Volgens een advocaat van Benzema is zijn cliënt blij dat hij voor opheldering heeft kunnen zorgen. “Hij heeft zichzelf niets te verwijten. Hij is zelfs blij dat hij een einde heeft kunnen maken aan deze verschrikkelijke controverse.”

De spits ontbrak dinsdag door een blessure bij Real Madrid, dat in de Champions League Paris Saint-Germain met 1-0 versloeg. Zijn naam zou zijn langsgekomen in afgeluisterde telefoongesprekken in het onderzoek dat al loopt sinds juli.

Prostituee
Het is niet voor het eerst dat Benzema in opspraak raakt. In 2010 werd hij samen met Franck Ribéry van Bayern München verdacht van betaalde sex met een minderjarige prostituee.

Begin 2014 werd zowel Benzema als Ribéry echter vrijgesproken. Daardoor ontliepen ze een gevangenisstraf van maximaal drie jaar en een boete van 45.000 euro.

Bron: NULadies: Nagellak ontregelt hormonen, ook die van jonge meisjes!

Rick Ross X Lira Galore ring is ingeleverd het is klaar