in

#LOL: Plafond dief bezwijkt onder gewicht gestolen ondergoed

Tweet

Een Chinese man die meer dan 2.000 setjes lingerie van zijn buren had gestolen, is opgepakt nadat zijn plafond instortte door het gewicht van het geroofde ondergoed. De man, die bekend staat als ‘Tan’ had de beha’s en onderbroeken verstopt in zijn appartement in de Chinese stad Yulin.

De man had de kleurrijke lingerie in de laatste tien jaar uit meer dan 750 huizen uit zijn omgeving gestolen. De dertiger kon de woningen betreden doordat hij in het bezit was van een moedersleutel, die toegang geeft tot alle deuren in een gebouw. Het is niet duidelijk hoe hij aan deze sleutel is gekomen.

Naarmate de verzameling ondergoed groeide, werd het gewicht te zwaar. Hierdoor begaven de dakpanelen het en stortte het plafond in, meldt de Shanghaiist. Onderhoudmedewerkers van de flat waar de man in woonde, ontdekten het gestolen waar en maakten een melding bij de politie.

Tan heeft zijn misdaden bekend en claimt dat hij een mentale ziekte heeft. Hij weet niet wanneer zijn obsessie voor vrouwenondergoed begon.

Bron: ADEvert Mayn ft. Bantie & RO – Light Up

Video: Cho – Misschien Wel Hè?