in

#LOL: Kendall Jenner zegt tegen stijlloze Kanye ‘Schoenmaker blijf bij je leest’

kanyekendallkylie

Kendall Jenner heeft Kanye West gesmeekt om zich niet meer te bemoeien met de stijl van haar halfzus, Kim Kardashian. Ze vindt dat de zanger keer op keer laat zien dat hij daar helemaal geen verstand van heeft.

Kendall zou helemaal klaar zijn met Kanye, die volgens haar veel te veel invloed uitoefent op de stijlkeuzes van zijn vrouw. Een fotoshoot waarvoor Kim halfnaakt in een berg modder lag te rollen was de druppel, vertelt een ingewijde aan RadarOnline. ,,Kendall kon haar ogen niet geloven. Kim zag er zo slecht uit en die hele shoot was ontzettend amateuristisch.”

Ook zou Kendall zich hebben beklaagd over de videoclip bij het nummer Bound 2, waarin Kim topless met Kanye op een rijdende motor zit, en de ‘bruine hondenpoepleggings’ die zij eerder dit jaar droeg bij een modeshow van de artiest.

,,Kendall heeft er genoeg van dat Kanye de stijl van Kim verpest en ze wil dat hij zich richt op wat hij wél kan: muziek maken.”

Kendall Jenner wordt gezien als een grote belofte in de modewereld. Het 19-jarige model zou bang zijn dat de vele modeflaters van Kim ook gevolgen voor haar carrière hebben. ,,Ze zegt dat het een negatief effect op haar heeft.”FakkaTV: 50 Cent reageert op een Fan die zegt dat hij broke is

Vrouwelijke designers uit 18 landen photoshoppen deze chick om haar perfect te maken