in

LOL: drugsbaron Janus van W. meldt zich bij politie als ‘Ferry Bouman’

Credit: Netflix

Wie heeft de Netflix hit serie “Undercover” nou niet gezien! Daarin speelt Frank Lammers dus de rol van Ferry Bouman, in het echt Janus van W. de drugsbaron van Eindhoven.

Janus van W. loopt nog steeds rond in Nederland en heeft zich tot verbazing van politie en Openbaar ministerie maandag opeens in het Eindhovense hoofdbureau gemeld als “Ferry Bouwman”. Na een gesprek is hij weer vertrokken. Hij is zijn gevoel voor humor in ieder geval niet kwijt die ouwe!!!!

Ze zijn aan het filmen voor seizoen 2 van Undercover maar dit ruikt naar seizoen 3! Het verhaal is nog lang niet afgelopen dus!

Van W. (58), in de onderwereld bekend als Harry Potter, werd in 2011 tot zestien jaar cel veroordeeld in België wegens grootschalige drugshandel maar kwam in 2015 al op vrije voeten.

Een jaar later was het weer raak en werd hij genoemd in de “Party King” zaak. Dat zou een rovershol zijn geweest in Best waar justitie jarenlang gesprekken van producenten en handelaars in harddrugs afluisterde. Van W. is daar dus ook geweest.

Het is op dit moment onduidelijk in hoeverre Van W. daar daadwerkelijk voor werd of wordt gezocht. Zijn advocaat Bert de Rooij probeert dat helder te krijgen, maar heeft nog geen antwoord.Vin Diesel maakt via Insta bekend dat het filmen van ‘Fast & Furious 9’ begonnen is

Deze winkel medewerkster kan niet meer nadenken door de hitte