in

#LOL: Adopteer voor Valentijn een kakkerlak voor je Ex

media_xll_2738918

Wil je op Valentijnsdag je ex eens duidelijk maken wat je van hem of haar vindt? Misschien moet je dan namens hen eens een kakkerlak adopteren.

Vergeet de schattige pinguïns en de aandoenlijke panda’s; San Francisco Zoo biedt voor deze Valentijn een heel andere adoptiemogelijkheid aan. Wie dat wil, kan in naam van zijn ex een harige schorpioen of een sissende kakkerlak adopteren.

,,Dus je laatste affaire is niets geworden en je ex was in een mum van tijd over je heen, dus je verdenkt dat er iemand anders in het spel was”, staat er op de website van de dierentuin te lezen. ,,Niets zal je gekrenkte eer beter sussen dan de adoptie van een gigantische harige schorpioen. Net als je ex zijn ze agressief en houden ze zich op in ongure steegjes, waar ze grotten graven. En als er een slachtoffer langskomt, grijpen ze die en verdoven ze met hun angel.”

In ruil voor een kleine bijdrage, die de insecten en ongewervelde dieren van de zoo een handje helpt, krijgt je ex een certificaat en een knuffelversie van het beest cadeau. Het perfecte symbolische Valentijncadeau, niet?

Bezoek deze link voor meer informatie.

Bron: ADRijkste YouTube-ster is vrouw die speelgoed opent

Lil Wayne: Als ik wegga bij Cash Money neem ik Drake en Nicki mee