in

LMFAO: Zo raak je inderdaad je rijbewijs kwijt ja, godsamme zeg….

Een jongeman moest zijn rijbewijs inleveren nadat werd vastgelegd op camera hoe hij door de lucht vloog over een rotonde, geheel in ‘Dukes of Hazzard-stijl’.

Als je de beelden nog niet hebt gezien, neem dan een kijkje. Het is serieus levensgevaarlijk, heel erg illegaal, maar ook een beetje indrukwekkend.

De tiener, uit Beck Row in Suffolk, werd schuldig bevonden aan gevaarlijk rijden door het Norwich Magistrates Court nadat hij pleitte niet schuldig te zijn aan het gevaarlijk besturen van een motorvoertuig. Really Ryan? Not guilty? You must be kidding mate ….

Ryan is sowieso voor 12 maanden verbannen van het besturen van een voertuig, hij kreeg een taakstraf van 80 uur en moet een boete betalen van £ 85.

Zodra hij weer in aanmerking komt voor zijn rijbewijs, moet hij ook een “uitgebreide” rijexamen afleggen om zijn rijbewijs te herwinnen.

Het incident vond plaats 1 september, toen hij op weg was naar het “Sundown-muziekfestival” op de Norfolk Showground en niet stopte bij de rotonde ‘Stag’ in de buurt van Attleborough.

Check het geheel hieronder! De beelden zijn momenteel overal viral aan het gaan lol.Je kan volgend maand een officiële “Peaky Blinders” festival bijwonen

Samen zuipen en lam worden is een geheim voor een succesvolle relatie